Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
Ferenc1946
üzenetére
Szia Czakó!
Bocsi, hogy nem reagáltam az MSN-re, de elég riktán vagyok gép előtt. Szóval:
Pusback jobbra/balra: PMDG-nél van egy külön settings vagy valami hasonló menü a felső menüsorban, természetesen a PMDG menüből kiválasztva. Ott egy csomó mindent be tudsz állítani, többek között a kimondottam a PMDG-re vonatkozó billentyűbeállításokat. Na, ott van egy Pushback fül, ahol be lehet lőni, hogy mi legyen a hátratolatás (alapesetben "P") és melyik legyen a jobbra vagy a balra. Én úgy lőttem be, hogy "P" a hátra, "O" a balra és "Ő" a jobbra, merthogy így egymás mellett vannak a gombok.
Kapcsolatfelvétel: offline játszol? Akkor azt hiszem a "Ö" vagy az "Ü" gombbal elő tudod hívni a kommunikációs panelt és ott van az a bizonyos "tune xxx.xx..." szóval ott tudsz ráhangolódni különböző frekvenciákra, vagy megtanulod őket (persze ez lehetetlen, de egy párat idővel megtanul az ember) és Te saját magad betekered a rádiópanelen a COM1 csatornán.
Amúgy pályairányt a széliránynak és a reptéri szokásoknak megfelelő Te is bármikor ki tudsz választani, főleg ha offline játszol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest