- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Bőrkötésű belépő a Samsungtól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- A Motorolának is a Bose hangol
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Van ehhez is minden holy shit, csak ezzel nem igazán vagyok még képben. Kell pár nap mire rájövök,hogy mi is kellene hozzá. Vannak benne nagyon szép dolgok, de pl. a cockpitek nem tetszenek túlzottan,meg az sem, hogy az ATC panel egérre nem igazán gerjed.. . Persze biztosan lehet itt is third party paneleket használni. Egyelőre nézegetem,hogy kell-e nekem az FS9, vagy sem.. Egy hatalmas előnye van az tuti, mindenhol folyamatos és szép a játék. Cserébe azért van néhány dolog ami az FSX-ben szebb és már megszoktam. A megoldás alighanem egy éktelen brutális i7 lenne. Na az viszont nem lesz, így küzdünk tovább.

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Autós topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- EAFC 26
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő - Notebook
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- I7-4790K, 16Gb Ram, Sapphire RX550 2Gb Videókártya, 480Gb SSD, Komplett Számitógép
- Xiaomi 15 Ultra 16/512 Fekete-Ezüst + kiegészítők
- Nintendo Ds játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs