Hirdetés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzik
senior tag
Lehet rosszul fogalmaztam. Belépő szintű joystick meg egy felsőkategoriás yoke nagyon más kategória, de a játékbeli teljesítményemben nem hiszem,, hogy nagy különbséget lehetne felfedezni egyik vagy másik használatánál.
Iracingben egy felsőkategóriás pedál tud körönként pár tizedet jelenteni, ami ott azért sokat számít, mivel az egy verseny és a jobb teljesítmény könnyebben jön ha van pénzed ezekre a drága cuccokra. Persze ha kimagasló tehetség vagy akkor egy krumplival is jobb időt mész az egész mezőnynél.
Szóval ott engem már kicsit frusztrált, hogy ha javulni szerettem volna akkor meg kéne vennem egy sokkal jobb pedált drága pénzért.
Itt azért most van egy t16000 hotas, ami ugye belépő szint, de azért megold mindent és egy full komolyabb yoke-al is csak a feeling lesz más, mivel versenyezni nem kell szerencsére.
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest