- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lo_jo
senior tag
válasz
sanzik
üzenetére
Ha jól tudom, jópár szimulátorban a mai napig G25-tel tartanak pályacsúcsokat. Egy szintig jobbá tesz a hardver, ez nagyjából addig tart, amíg a 900/1080 fokot eléred egy 180 vagy 270 fokhoz képest, a direct drive meg a szíjas ffb már ugyanúgy immerzió növelés. A joystick szerintem itt ez a szint, bár a yoke talán annyiból más, hogy egy másik mozdulatot igényel, nem csuklóból forgatod a forgáspont körül pitch-hez, hanem előre-hátra tologatod és elfordítod a hosszanti tengelye körül a rollhoz. Talán jobban érezteti egy potméteres vs load cell fékpedál hasonlat, teljesen más féktechnikát igényel. Még FS2004-et és FSX-et is nyomtam kontrollerrel, mert nem voltam benne biztos, hogy a legolcsóbb HOTAS is "kiszolgálná" az árát, aztán végül mégis megvettem és nem bántam meg. Ma meg ott tartok, hogy az én szintemre elég lenne a Logitech/Saitek yoke+throttle, mert annál többet tényleg nem szánok rá, ahogy kormányból is megelégszem a G29-cel, ismerve a hibáit és hátrányait nekem jó kompromisszum.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S23 FE 8/256GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Plus 8/128GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- 200 EZEREL ÁR ALATT !MAGYAR VÁSÁRLÁS ! ÚJ BONTATLAN 3 ÉV GARI MSI KATANA 2K WQHD 240 HZ I7 14650HX
- Honor Magic5 Pro 12/512GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iphone 16 Pro 128GB 92% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest