- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
válasz
karlkani #9761 üzenetére
Igen, ez ügyben én is csatlakoznék! Valami nem smukk.
A Samsung hdd-men minden órára 0,5GB írás jut (még semmit nem töröltem róla, és 64GB van rajt... így össz írás, amivel nem tudok elszámolni 100GB, ami óránként 0,5GB írást jelent úgy, hogy nem tudom mi írt rá):Ugyanez már kb. >1GB-nak felel meg a régi rendszer SSD-men ÓRÁNKÉNT. Meg lehet nézni, hogy minden ki van kapcsolva... akkor mi írogat rá mégis?
Legalábbis arra keresem a választ, hogy ez egészséges-e (vagyis ennek kell lennie?)?
-
-
válasz
karlkani #8376 üzenetére
fúúú köszi neked is, ezzel fogom próbálni
GNKING! Már csak-csak megbarátkoznék vele, de a 4 évnyi belakott programjaimtól nem szívesen vállnék meg
De akkro egy következő kérdés!
Mi van akkor ha frissítem a Vistámat Win7-re?! ebben az esetben is tudni fogja a Win7 a TRIM parancsot? -
válasz
karlkani #7625 üzenetére
Ez az SSD nem egy sebességbajnok a 4KQD32 szegmensben amúgy sem. Ha ehhez még azt is hozzávesszük, hogy SATA2-es portra van kötve a meghajtó(mert csak az van az alaplapon), akkor teljesen rendben van minden.
DonThomasino - "60GB os SSD ből a WIN 55 GB ot lát az normális?"
Igen, mivel az OS a GB mértékegységet tradicionálisan(kezdetektől) a 2-es számrendszer szabályai szerint értelmezi/használja, azaz 1024 a váltószám, függetlenül attól, hogy GB jelölést használKellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest