- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
karlkani
aktív tag
Automatikusan beállított méret volt beállítva, képet már tettem fel régebben, azóta nem változott semmi. Nekem soknak tűnik, hogy nem egész két hét alatt a D3 közel 1 TB-ot írt az SSD-re. Egyelőre kikapcsoltam, kicsit több a fizikai memória használat, de rendellenességet eddig nem tapasztaltam...
-
Tomi0703
addikt
Már vagy 2-szer elolvastam a cikket.
Be is raktam a képet és mindenre rábólintottatok. Szóval jól van beállítva. Még a lopózófájlt nem korlátoztam le. Partíció kezdetének a helyét is megnéztem, arra is egész szám jött ki szóval stimmel. Elvileg minden rendben be van állítva.
-
PAtr0n
addikt
Ha jól tudom, az alvó állapot inkább csak a RAM-ot veszi igénybe (tulajdonképpen szuper takarékos módban életben tartja a memóriát), a hibernálás az, ami lemezre menti az éppen aktuális folyamatokat (ez beíródik a Win7 indításba), és onnan tölti vissza indításkor, tehát minden egyes hibernálás újabb írás az SSD-n.
-
HZoli87
veterán
-
spiritex
veterán
"A lényeg,hogy valóban oprendszer telepítésének idejére minden más adattárolót lekell húzni az alaplapról!"
Én ezt úgy egészíteném ki, hogy "...minden más formázott adattárolót, le kell húzni...", mert továbbra is tartom, hogy egy partícionálatlan, formázatlan adattárolóra nem dobál csak úgy file-okat a telepítő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nyaralás topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest