- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
woros
őstag
válasz
scope2007 #17568 üzenetére
Igen most olvastam a mailt, ezt írták:
"Thank you for contacting Kingston Technology.
Please note that 526ABBF0 is the last firmware which is safe to install on all previous revisions of the SH103S3/120G, but it is not necessarily the latest BIOS version avaialble.
In your case, you already have the latest version installed.
Please provide us with a screenshot of the SMART values using either Crystal Disk Info or or own Toolbox application so that we can evaluate them ourselves.
If we conclude that it is necessary to replace the SSD, we can arrange this, but to do so, we need you to provide us with your complete shipping address details and daytime contact telephone number.
Kind regards
Bernd Michael Fluegel"
-
woros
őstag
válasz
scope2007 #17546 üzenetére
Még
Viccet félre téve érdekes, hogy neked is 580-as fw van rajta.. viszont most látom, hogy az enyém mbr partíció a tiéd gpt.. érdekes, pedig emlékszem, hogy gpt-re formáztam az enyémet is, mert win8 nem akart felmenni az mbr-re, na mindegy. Lehet az mbr az oka ? Bár furcsállanám, ha az lenne.
-
-
-
-
-
Aurig@
őstag
válasz
scope2007 #10101 üzenetére
Image-ből 3 perc és fent van a Win, minden driver, beállítás stb. A mentés nem egészen 2 perc.
Én így szoktam "újrahúzni" a rendszert.(Egyszer szántam rá hosszabb időt, feltettem, amit használok, beállítottam mindent, leteszteltem, hogy minden úgy működik-e, ahogy kell majd mentés! Nagyjából 9300 MB az elkészült image, ami 20500 MB-os állományról készül. Így nem kell regisztrálni, aktiválni, pöcsölni a driverekkel semmit!)
-
-
válasz
scope2007 #4137 üzenetére
Ezt a részét sosem vizsgáltam a HDS-nek, de szvsz ez a Windows által vezetett statisztikára épül (parancssorból is lekérhető), és bár a host által ténylegesen írt/olvasott értéknél mindig kevesebbet mutat, arra viszont alkalmas(és így a legegyszerűbb is egyben), hogy olyan meghajtóknál, amelyek SMART-ban nem adnak vissza ilyen jellegű infót, ott is lehessen egy elfogadható statisztikát vezetni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest