- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Normi™ #17909 üzenetére
Az SSDOK több módszerrel is ellenőrzi a hibernálás meglétét, az egyik ezek közül, hogy megnézi, hogy létezik-e a hiberfil.sys fájl, ugyanis kikapcsolt hibernálás esetén ez nem létezhet!
Nem tudom milyen módszerrel próbáltad letiltani a hibernálást, de a parancssoros módszert használd, azaz admin joggal indított parancssorban add ki a powercfg -h -off parancsot és gép restart.
-
HSM
félisten
válasz
Normi™ #17913 üzenetére
Ha engem kérdezel, talán a legjobb, ha olyan SSD-t veszel, ami ipari környezetbe is lett szánva. Már amennyiben a megbízhatóság számít.
HDD-knél is komoly különbségek voltak megbízhatóságra a drágább, profibb és a sima, olcsó típusok között.
Mikor a 840 PRO mellett döntöttem, ez is szerepet játszott (mármint a rokonság az Enterprise verzióval), no, meg hogy a gyártó 5 év és bő 70TB írásra garanciát is vállalt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest