- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- A középkategóriában erősít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Magyarországra is megérkezett a Honor X9c
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bgabi1
aktív tag
Én mint amatőr, házi felhasználó, érzékelnék-e valami különbséget Vertex és Vector között, vagy egyéb más előnyök, megbízhatóbb, hosszabb élettartam? Ha ténylegesen van előnye, amiért megéri befektetni, akkor ennyi pluszt rászánnék. Corsair márkából van-e versenytársa ennek a két típusnak, vagy felejtsem és maradjon az OCZ. Drága készülékem van, ezért akarom, hogy a lehető legjobb és legmegbízhatóbb SSD kerüljön bele.
Persze mindez egy elfogadható határig, úgy 60-70 ezerig. 256-os, vagy 240-es.
Ha valaki megerősít a választásban azt megköszönöm és nem kérdezősködöm tovább.
További szép napot mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
bgabi1
aktív tag
Sziasztok!
érdeklődnék, hogy OCZ Vertex 4 mennyire felel meg komoly játékokhoz és Full HD videószerkesztésre.
Illetve azt kérdezném még, hogy ez az SSD mennyire High End a jelenlegi SSD piacon?
Eddig CorsairForce 3-at használtam, amivel meg voltam elégedve.
Más tipus is megfelel, a lényeg, hogy felső kategóriás legyen. Az OCZ-re az Indilinx vezérlő miatt gondoltam.
Előre is köszönöm a választ.
További szép estét mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
CarrGomm
aktív tag
Én is kérdeznék akkor már valamit:
sokáig nem volt normális VGA-m, így játékok kapcsán eléggé el vagyok maradva, de most néhányat kipróbálnék. Szóval a kérdés, mennyire érdemes játékot SSD-re telepíteni? Mert az a sok játék amit bepróbálnék elég sok írással járna, hiszen 15+ GB-okról beszélhetünk egy-egy játék kapcsán és lehet nem is mindegyik maradna huzamosabb ideig a gépen.
Szóval megéri azt az előnyt, ami egy ssd-re telepítéssel járna, vagy inkább tartsam jobban szem előtt az élettartamot és csak azt telepítsem oda, amit nem törlök pár nap után? Vagy tökmindegy, mert nem oszt nem szoroz? -
kalap12
tag
Egy nagyon fontos és pontos adatra lenne szükségem akkor, mert addíg másolok szigorúan ameddig szabad csak az SSD-mre, tehát van egy 64 gb-os SSD-m (eleve 59-nek látta de ez más tészta). Kérdésem az lenne, mennyi helyet kell kötelezően hagynom rajta, hogy ne károsodjon, mennyi szabad hely maradjon, köszönöm nagyon válaszotokat, szakértőkét főleg!
-
tomama
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #884 üzenetére
Köszi a segítséget!
Ilyen online support kéne minden cégnek! -
félisten
"így már jónak kéne hogy legyen?"
Amit SSD ügyben meg lehetett tenni, az megtörtént(friss a BIOS, friss FW, AHCI driver oké minden szempontból stb stb). Az, hogy BF3 továbbra is kifagy vagy sem, azt nem tudom, de ha csak a BF3 fagy le, az nem feltétlenül az SSD hibájából fakad.Természetesen figyelembe véve az előzményeket, Hard Disk Sentinel-el azért nézz rá időnként.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
tomama
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #882 üzenetére
így már jónak kéne hogy legyen? -
félisten
válasz Malanrion #880 üzenetére
Gondolom a BIOS-ban nem volt AHCI üzemmód... Akkor minden a legnagyobb rendben.
tomama
Ha nem azt töltöd le, amit írtam, akkor persze, hogy nincs exe.
Nem azt írtam, hogy ZIP-et tölts le, hanem a STOR_Win7_XP_11.2.0.1006.exe vagy STOR_Win7_8_11.7.0.1013_PV.exe van linkelve a leírásomban.UI: ZIP is letölthető, csak azt manuálisan kell telepíteni az eszközkezelőből miután kitömörítetted. Ha számodra az nem gond, azt is megteheted.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
tomama
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #879 üzenetére
letöltöm a fájlt,kicsomagolom,de semmi exe-t nemtalálok közte.
megvan közbe[ Szerkesztve ]
-
Malanrion
tag
Itt a kép SSDOK-ról ez így rendben van, vagy kell valamit csinálnom még vele?
-
félisten
"AHCI drivert külön felkell telepíteni?"
Igen. Ezt a mostani(11.0) is te telepítetted fel (pl chipset driverrel), ezt magától a W7 nem rakja fel(kivéve ha moddolt a telepítő és integrálták bele). Itt megtalálod a 11.2 vagy 11.7 IRST linkjét.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
tomama
aktív tag
AHCI drivert külön felkell telepíteni?[ Szerkesztve ]
-
félisten
A progim legújabb verziójáról dobj képet ha kérhetném, ne erről a régi verzióról. (A régiből hiányzik az, ami pont érdekelne és fontos lehet)
Amúgy a 11.0 IRST drivernek (amit használsz) vannak gondjai, azt le kellene cserélni mindenképp vagy 11.2 vagy 11.7-es IRST-re.
[ Szerkesztve ]
-
tomama
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #875 üzenetére
BF3-al játszottam,és folyamatosan kifagy a játék.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Azt írd le, hogy mi történt ma 11:31 és 11:39 közt eltelt 8 percben. (Ha normális AHCI driver-t telepítettél, akkor nincs gond)
UI: Erről a progiról dobj képet.
[ Szerkesztve ]
-
tomama
aktív tag
Sziasztok!
mennyire kell komolyan venni,ha a HDsentinel kiírja hogy meghibásodás várható?
ez a szöveg:
ha újratesztelem akkor meg jó minden[ Szerkesztve ]
-
devillike
tag
válasz Ice&Lime #861 üzenetére
Hali!
Igen így tűnik logikusnak, hogy benne legyen a HDD és azt használja írásra az OS és az SSD-ről csak olvasson. Így is rengeteg a frissítés win7 alatt, szóval elég az szegénykének
Még alternatíva volt egy hybrid meghajtó Seagate 750GB Momentus XT 2.5" Hybrid SSD/HDD - SATA-III 7200RPM 32MB Cache, de sajna csak 8GB az SSD rész ami win7-nél kevés lenne (most hogy lefrissítette magát, a 60GB-ból 28GB a szabad terület).
Marad a szervíz. Egy kérdést megér.
Minden jót nektek és köszönöm a segítő hozzászólásokat!jó dolog jó emberekkel üzletelni...
-
Yany
addikt
Nem feltétlen. Leveleket nem csak én kapok, hanem 3-4 ember között random osztja el, hogy ne egy ember tolja 24 órában a felvitelt. Szóval rajtam kívül mások is megkaphatják, valószínűleg ott csücsül a levél. Az is lehet, hogy nekem jött, de akkor elveszett az éterben.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
addikt
Nagyon nagyon jó ötlet az összefoglaló ilyenformán való megjelentetése.
Igen sokan elsiklanak a kérés felett "olvasd el az első hozzászólást".
"Aki ad,az nyer"
-
-
devillike
tag
Értelek és igazad van, csak nekem azért lenne jó ha állandóan benne lenne a HDD is mivel torrenteket arra tölteném és minden mást is. Mivel az SSD élettartamát úgy tudod növelni hogy minél kevesebbet írsz rá.
Tehát ha alapból benne van a HDD, akkor minden letöltést arra tudok irányítani és bekapcsolásnál a torrent is be tudja tölteni róla a dolgokat.jó dolog jó emberekkel üzletelni...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz fenergie84 #853 üzenetére
Az 1. hsz-ban az van benne, hogy ezt nem itt kell(ene) kérdezni.
"Amennyiben még csak az SSD beszerzése a cél, akkor nem ide, hanem az erre szakosodott "Milyen SSD-t vegyek?" topikba várjuk a kérdéseket."
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
fenergie84
addikt
válasz adidas4death #851 üzenetére
Milyen SSD-t vegyek topikban kérdezz rá
radi8tor1: jogos, benéztem
[ Szerkesztve ]
-
Attila17
tag
Helló! Olyan kérdésem lenne hogy SSD-t lehet kettéosztani (particionálni) úgy mint egy HDD-t?
-
adidas4death
aktív tag
válasz fenergie84 #850 üzenetére
Van egyéb ok ami miatt jobban megérné a Corsair?
SSD vásárlás előtt állok ezért kérdeztem[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Politika
- HTPC (házimozi PC) topik
- Apple asztali gépek
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 4TB CRUCIAL P3! GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, ÁRON ALUL! 0 óra, 0 GB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest