- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
menyhartlevi
aktív tag
Sziasztok!
Külső SSD vásárlásán gondolkozok Asus Flow X13 laptophoz, arra linux telepítésre, esetleg néhány nagyobb játékot arra rakni, nem tudom pontosan mi a megvalósítható.
USB 3.2 Gen 2 Type-C port van rajta, így ezen szeretnék minél jobb sebességet elérni. Néztem gyári változatokat, mint pl. a Samsung T7, vagy gondoltam, hogy egy Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe SSD-t raknék be pl. egy AXAGON EEM2-UG2 házba.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek melyikkel járnék jobban, ha jól látom a Samsung 1000MB/s körüli teljesítményre képes, a Kingston pedig kb. kétszerese. Ezt a külöbséget ki tudnám használni ezzel a házzal, USB porttal? Vagy esetleg ajánlatnátok mást helyette?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Hikvision 512GB nvme ssd
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 4TB Seagate HDD / Kingston NV2 1TB SSD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest