- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
R̲e̲m̲ #29271 üzenetére
Nekem anno volt egy ilyen, csak 240-es. Nálam azt a hibajelenséget produkálta, hogy egyik napról a másikra elfelejtette a használati statisztikát. Egyik nap még számolta, másnap meg már azt írta ki, új SSD, még nem volt használva, pedig előtte volt már benne vagy 1.5 TB. Egy ideig megint számolta, aztán nullázta. Az SSD ettől még jól ment, csak a S.M.A.R.T. értékekben mutatott hülyeségeket. Egy ideig használtam, de végül lecseréltem, mert attól tartottam, hogy megdöglik. Most egybkülső USB rack-ben van, adatokat tárolok rajta, nem nagyon írok rã, főleg, hogy USB-n nincs TRIM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Gigabyte AORUS 2TB M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD!
- 2x Kingston SATA SSD 240GB (480GB)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest