- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
Osynho #46787 üzenetére
Szerintem ennyit tud a lapod. Én nem tennék fel semmilyen drivert. Jó ez így.
(#46789) 04ahgy: Acronist én is használtam régen, csak pozitív tapasztalataim voltak vele. Viszont ez lapján a macrium a győztes. Ha már Fire/Soul/CD tesztelte, vegyük is hasznát a munkájának.
-
válasz
Osynho #32790 üzenetére
Akkor fuss neki még1x, de most így: [link]
Sebességben nem tudom lesz-e változás, de a HDS "megjavul"...
(Egyes SSD-k kondíciója 99-ről indul, pl Intel vagy Samsung, nem 100-ról)Gazsi00
Arra nem hiszem, mert 500 feletti írást mérni? Gyorsabb mint az olvasás?
Egy H61-es cuccon, ASmedia-val nem lehet a 400MB/s-t se elérni, még Samsung-al sem
(Bár lehet, hogy pont jónak mondom, lehet, hogy pont Te is ebben a cipőben jársz) -
válasz
Osynho #32752 üzenetére
Ha az MAD SATA Controller-t kipróbálnád, akkor 3. pont. Letöltöd a 263-as driver-t, kitömöríted egy mappába, eszközkezelő indít, IDE ATA/ATAPI eszközökön belül a jelenlegi AHCI driver-en jobb egér/illesztőprogram frissítése/illesztőprogramok keresése a számítógépen és itt betallózod azt a mappát, ahova korábban kitömörítetted. A gép újraindítást fog kérni, tedd meg.
-
válasz
Osynho #32748 üzenetére
1. gyártó oldalára kell felmenni és a specifikációban megnézni, milyen értékeket ad meg a gyártó. Gyártótól függetlenül tipikusan 2 adatot adnak meg
# SEQ olvasás és írási sbesség (értelem szerűen egy SATA3-as SSD-nél SATA3-as porton)
# 4KQD32 szegmensben (tehát nem sim 4K-ban) mérhető sebességet IOPS-ban.
(Sebesség = IOPS*4096)2. A fentiekből már világossá vált, hogy a 4K-s szegmenst nem kell nézned.
3. Feltételezem SATA2-re van csatlakoztatva az SSD, ebben az esetben pedig nincs ezzel az eredménnyel gond.
-
válasz
Osynho #32493 üzenetére
Hát azon a sebességen csak javítani lehet, ha meg W7, akkor AHCI mód automatikusan.
ratam23
Sajnos ezzel nem hiszem, hogy tudnál bármit is kezdeni. Néztem a deszka BIOS frissítéseit, de HDMI és újabb CPU támogatáson kívül nincs a problémához köthető frissítés.
(Feltételezem a CPU-dat tökéletesen kezeli a deszka, olyan teljesítményt mutat, ami a CPU-tól elvárható)Barcsik
Megnéztem a kütyüt és Windows 7 is támogatott rajta, ha a legújabb BIOS-t felpakolod, ami jó eséllyel az AHCI üzemmód elérését is lehetővé teszi a BIOS beállítások között.
Ha esetleg bevállalsz egy BIOS frissítést (nem kötelező jelleggel írom), akkor akár a egy W7 x86 Home Premium is szépen elfuthat rajta, és a TRIM is letudva, valamint már újabb SSD-ket is lehetne javasolni. -
válasz
Osynho #32486 üzenetére
Amiket felsoroltam, azoknak a szériáknak van 32G-s változat (kivéve a Kingston V+100)
Nem rossz az az OCZ sem, csak sokan abba a hibába estek, hogy jó olcsó és megvették, anélkül, hogy vették volna a fáradtságot és megnézik a technikai adatait. Én úgy szoktam hívni az ilyen SSD-ket, hogy "nyugdíjasoknak fejlesztett SSD-k", mert nem a tempó/rohanás számítAz OCZ-nek van újabb fejlesztése is, a Petrol, ami megint nem egy sebesség bajnok, de nem is kell, arra vannak más típusok.
Aktív témák
Hirdetés
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest