- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
SSD beállításait? Nem emléxem bármit kéne álltani az SSDn. Használni kell és ennyi.
-
Findzs
addikt
ugyanilyen ssd-m van és nekem is win7 64 bit
nekem is a tesztprogikba belassult de ha elinditok egy fájlmásolást 120-130 -al lehet rá másolni a winyoról, a winyo max olvasási sebessége fogja csak visszaaz nekem is rejtély miért lett lassabb a teszt progikba
annyira nem érdekel mert nem venni észre a mindennapi használatba -
-
Eszközkezelőben/IDE ATA/ATAPI vezérlők/jobb egér az AMD SATA-n/tulajdonságok/illesztőprogram fül
Ezért szoktam azt javasolni, hogy a W7 beépítettje megfelel, senki se pakolja csak úgy fel az Intel vagy AMD AHCI drivereket, anélkül, hogy meggyőződne róla, hogy az AHCI driver is támogatja a TRIM-et... Ha ez megtörténik, akkor van az a szitu, hogy bizonyos idő eltelte után (főleg, sok fájlművelet, elsősorban törlés) az írási értékek jelentős mértékben visszaeshetnek... -
Mi a verziója az AMD SATA driverének? kérdem ezt azért, mert bizonyos verzió alatt nem támogatott a TRIM
1.2.1.263-tól támogatott a TRIM
-
A W7 telepítése előtt, álltsd át a BIOS-ban a sata üzemmódot AHCI-re. Ebben az esetben a W7 a saját, beépített AHCI driverért fogja feltelepíteni. Én nem szoktam javasolni, hogy más AHCI drivert telepítsen bárki, mert az esetek 99%-ában tökéletesen megfelel.
Ha mégis telepítni szeretnéd az alaplaphoz mellékelt AHCI drivert, akkor 2 lehetőséged van.1. W7 telepítésekor beadagolod (amikor a partíció kiválasztásához érsz, hogy hova települjön, ott lehet beadagolni a meghajtó beállításainál, alul), ebben az esetben ún. text-mode drivert kell letölteni, amit arról lehet megismerni, hogy egész biztosan kisebb mint 1,44Mbyte, hogy férjen rá egy floopyra (ez meg örökség az XP-től, mert ott csak és kizárólag floppy-ról lehetett drivereket beadagolni telepítéskor, W7-nél már más egységről is lehet, vagy akár pendrive-ról is). Esetedben ez a driver neve: SATA RAID Driver (For system to read from floppy diskette during Windows installation)
A neve "cseles", de ha a deszka támogatja az AHCI-t (és ez a deszka igen), akkor nem csak a RAID driver lesz a fájlban. Letöltöttem és valóban benne van.2. utólag telepíted az AHCI drivert, amit az AMD All In One drivere tartalmaz. telepítéskor válaszd az egyéni telepítést és akkor kijelölheted, hogy mit szeretnél telepíteni és mit nem, értelem szerűen az AMD AHCI driver elé tegyél pipát...
-
-
Gorneck
legenda
-
fagy53
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest