- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Aktív témák
-
-
james008bond
őstag
Az OCZ gyárilag 3 év garit ad, az más kérdés, hogy az itthoni forgalmazó "csak" 2 évet ad...tényleg a rendszermeghajtón nem tárolok adatot, de azért mégiscsak szívás, ha egy 60000 forintos egység kipurcan, amin nem mellesleg az oprendszer fut. Aztán én már gariztattam, előszőr 1 hónapig ültek rajta és szerintük jó volt az ssd, majd mikor elhoztam a szervízből, ment vagy fél napot, utána be se indult többé, több gépen kipróbálva. Újabb szervíz, akkor meg kb 3 hét után ők is kiderítették, hogy tényleg nem működik.
-
S.O.S.
senior tag
-
AndrewTdi
addikt
-
AndrewTdi
addikt
1. Disable Superfetch
Instructions: Open regedit.exe and browse down to the following key:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Session Manager\Memory Management\PrefetchParameters
Find the "EnableSuperfetch" key on the right-hand pane, rightclick it, hit modify and change 3 to 0 and hit OK.
2. Disable Prefetch
Description: Frees up RAM by not preloading program files.
Instructions: Open regedit.exe and browse down to the following key:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Session Manager\Memory Management\PrefetchParameters
Find the "EnablePrefetcher" key on the right-hand pane, right click it, hit modify and change 3 to 0 and hit OK.
-
-
Ren Hoek
veterán
Agility 2 Sandforce-os
43500-ért.
Vertex 2 abban különbözik, hogy abban SF 1500 van és nem 1200... de kb gyakorlatban alig lehetne észrevenni.
Anandos cikk sandforce-os SSD-kről
De ne fájdítsd a szíved inkább
Sima Vertex is baró lesz
Nem sokkal rosszabb 4K random read-ben. A sandforce írásban lett nagyon durva viszont.. Ott aláz mindent, 4K-ban és seq-ben is.
-
Ren Hoek
veterán
Majd válaszol, nó para biztos le van terhelve
... Azthiszem valamikor múlt héten volt a rendelés, nekem visszaírt.
Amúgy szerintem már nem éri meg a sima Vertex... 1-2-3 ezerrel drágább az Agility 2, vagy a Vertex 2 sem sokkal drágább... azokban 3ik generációs Sandforce vezérlő van és sokkal gyorsabbak, 4K olvasásban is,meg írásban.
-
canniball
nagyúr
Az Intel X25-M 80GB G2-re valószínűleg senki nem fog neked rosszat mondani...csak most kissé felment az ára...
-
DV
senior tag
Igen, van sebessegbeli kulonbseg a 128GB-os es a 64GB-os kozott. A 64GB-on kevesebb memoriachip van ezert kevesebb a csatornak szama is es ennek kovetkezmenyekent sokkal lassabban ir, mint a nagyobbik.
Inkabb keress egy tesztet a 64GB-osrol is.A legelso SSD-m egy 1. generacios OCZ SSD volt (jMicron) es miutan megvettem a 2. SSD-m, megfogadtam, hogy tobbe nem veszek OCZ-tol SSD-t, es jMicron vezerloset sem...
-
szki
őstag
JMicron JMF601/JMF602 v. Toshiba TC58NCF602GAT, mely a JMF602-re épül.
Kingston SSDNow V Series 128GB SSD Review
2. oldalt nézd meg! -
fagy53
nagyúr
Az árak együtt mozognak a teljesítményekkel, a legdrágább teljesít a legjobban a tesztekben, a gond csak az, hogy a gyakorlatban ezek a különbségek nem jelentkeznek úgy, ahogy ezt az árak alapján várnánk.
Pl. a Vertex Turbo 90%-kal kerül többe mint a Kingston, de a valóságban ha egymás mellett használod a kettőt, 20%-nál nem éreznéd gyorsabbnak az OCZ-t, a megbízhatóságok meg hasonlók.
A Kingston 125 helyett a 425-öt vedd meg, ha emellett döntenél, az SNV125 64GB a G1 széria volt, már nem gyártják.
Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged