Hirdetés
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
zlutor
aktív tag
Tiszteletem!
Most nem olvasnam vegig a nyolcszazX hozzaszolast, ugyhogy megkerdeznem a tisztelt hozzaertoket, hogy milyen SSD drive-ot erdemes manapsag venni es hol? Kedvenc HW boltom egyaltalan nem tart semilyet.

Alapvetoen rendszerdrive lenne, de az sem baj, ha a buildeles is hasit a Visual Studioval...

Tenyleg, ilyen esetben erdemes kulon-kulon drive-ot szanni a ket celra? Bocs, ha nagyon amator a kerdes, de nem a hardverek teren erzem otthon magam...

Lattam, hogy raid eseteben a kulon celkartyara eskusznek egyesek. Miert nem jo - ha egyaltalan - a chipsetek raid-je? Azt hallottam, hogy az elobbi 'hardveres', mig az utobbi szoftveres megoldas. Tenyleg igy van? Ha igen, a szoftveres tenyleg (gyakorlatilag is) megbizhatatlanabb?
Ja, es 'optimalis' (~koltseghatekony) megoldas erdekel. Sajnos a koltsegvetes korlatos...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó több db belső (3.5) merevlemez
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest