- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Trimhez kell az AHCI mód, ha nincs AHCI akkor nem megy a trim éééésss kell ugye a driver is ami képes kezelni azt. De mint írtam nekem nem trimes az SSDm és nem tapasztaltam lassulást...1 éves OS mellett se. Persze benchmarkok biztos kimutatták volna a hiányát, de érzetre nem lassult a rendszerem.
-
Gorneck
legenda
Mikor én vettem az MSI lapot, akkor még usb3 driver se volt fent az oldalukon...úgy kellett máshonnét vadásznom...
Az más kérdés, hogy ilyen jó supporttal már rég találkoztam...
Kellemes csalódás volt...
Ezt leszámítva baromi gyors a gép és teljesen meg vagyok vele elégedve...persze ettől még nem ártana egy frissebb driver bár nem hinném bármit is változtatna a sebességen...max lenne trim support...mondjuk ez annyira nem zavar, mert nem trimes az ssdém... -
Gorneck
legenda
A gyári driver a kulával...olyan lassú nálam vele minden, mint a csiga...független attól, hogy van sata3as cuccom vagy sem...persze nem mértem ki progikkal, mert számomra a érzet látvány többet ér...
Kár hogy ezekbe a csomagokba egy 2009es driver lapul...legalábbis dátum alapján...pont ezt az 10.5ös használom...de ennél jöhetne már vmi frissebb is ami tartalmaz némi extrát az új chipsetekhez...
fLeSs: 10.5, de uaz a driver, mint amivel te is teszteltél...régi vacak...ami meg integrálva van a win7be, az meg tán 2006os?
-
fLeSs
nagyúr
mi az a 8.7-es driver?
ugye a catalyst számozása most 10.5-nél tart.
amivel én teszteltem annak meg 1.2.0.164 KÉPszal ez a 8.7 milyen drivert takar?
és ott a fórumban ki is próbálták a TRIM-et?
mert én igen. jópár teszt után (amivel telítődnek a blokkok) lecsökkent a sebesség. csak azután állt vissza hogy leformáztam az SSD-t egy másik gépben, mivel az AMD AHCI driveres Win alatti formázás nem TRIM-elte végig. -
WiZARD
addikt
intel x25-v
-
RiddleR
aktív tag
Szoftveres szerintem nem megbízhatatlan évek óta használom és még soha nem volt gond, max lassabb kicsit de egy sima RAID0-hoz (két disk-el) szerintem nem éri meg kártyát venni.
Ha a költség limites, akkor 1db 32G-s SSD-vel elleszel szerintem és akkor az csak rendszernek.
Ha nem sürgős, akkor én a helyedben megvárnám a most érkező MLC-s generációt, felismerhető, hogy átvitelük olvasásnál 200-240MB/sec, írásnál 140-200MB/sec.
Vagy megpróbálsz SLC-set keríteni, de vagy nehéz lesz vagy drágán lesz csak.Nagyjából ennyi az én javaslatom.
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Crypto Trade
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Stellar Blade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged