- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- iPhone topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
RiddleR
üzenetére
"Most hirtelen nem emléxem, hogy a vezérlő típusát is kiírja-e, majd otthon megnézem."

"A Silicon Power-nek biztos B20 a típusa?"
Everest azt mondja."Így látatlanban nem tudom miért nem sikerülhetett a partíciózás."
Nem tudom, megcsináltam diskpar-ral ami itt volt olvasható, elkezdett telepíteni majd mindenféle kriksz-kraksszal a kijelzőn megállt. De már mindegy, lenyomtam a telepítővel utána már nem volt gond.(#2473) westlake!
Nekem valami olyasmi rémlik, hogy amíg nincs minden cella írva addig gyorsabb az SSD és ha már mindegyikre/be történt írás, akkor kissé lassabb lesz (ha a beleírt adat törölve is lett az már nem olyan gyors mint előtte). Ergo a tör.mentesítéssel felgyorsíthattad ezt a folyamatot. Persze meglehetősen hiányosak az ismereteim, így aztán lehet hülyeséget írok...
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest