Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz idén iPhone 18
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
Aktív témák
-
alvaro
senior tag
Én ugyan megrögzött "ghostoló" vagyok, de a régi rendszerem nem tettem át SSD-re (hanem egybekötöttem az adattároló-beszerzést egy új videokártya beszerzésével és xp-7 váltással), nekem az SSD-n van egy rendszer és egy program+letöltős-szemetelős partíció, a vinyón meg egy programos-játékos-mindenfélés, meg egy adattár. Megvan ennek a tematikája

Először az SSD-n hoztam létre a rendszer partícióját a win7 installerével, mikor tettem föl a rendszert. Ekkor a vinyó bent se volt a gépben, azt csak utána tettem bele, és akkor hoztam létre az összes többi partíciót, a win7 lemezkezelőjével.
Ezek után pedig a dokumentumok mókát sose használom, mindent, amiről nem akarom, hogy visszatöltéskor elvesszen, a többi partíción tárolok. Valamint igyekszem minél több portable programot használni, amik köszönik jól érzik magukat, történjen bármi a rendszerrel. Mondanom se kell, ezek se a rendszerpartíción vannak.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- Főleg egyben eladó M.2 NVMe SSD-k (2230, 256GB / 512GB)
- Western Digital WD Red 3.5 3TB 64MB SATA3 (WD30EFRX) NAS HDD - több darab
- Eladó jó állapotú, megbízható 256GB-os NVMe SSD-k (Samsung, Intel, stb...)
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest