- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cactuar
senior tag
Egy ideje egy módosított pontnövelős paklit használok. 2 kulcs lap van: Midgardsormr és Joker. Ezeknek mindig nő az értéke, ha megsemmisül egy lap. Két külön sorba lerakom, és általában 10-15 pontra felhíznak a meccs végére. Amióta ezzel jatszok, mindenki megvolt max második próbálkozásra.
Épp megérkeztem Nibelbe, de most pár napja nem sok időm volt játszani. Na majd a hosszú hétvégén.
-
TrishtanAG
senior tag
Szerintem ez elég random lehet. Nekem egyszer odaszorultak egy sziklaoldalra, mert át kellett lendülni csákánnyal róla, ők meg valamiért nem tudtak. Hát, jó messzire menve tőlük szórakoztam azzal, hogy meddig szenvednek ott, ha nem viszem el róluk a kamerát (akkor ugye semmiképpen se teleportálnak)
-
-
-
-
-
-
TrishtanAG
senior tag
Én szerettem annó PSP-n, de nem biztos, hogy ma is el tudnám viselni. Azért a Rebirth első demójában jót röhögtem, amikor Sephiroth megkérdi Cloudtól, miért nem tolja a homlokának a kardját, hogy mormogjon neki.
Plusz szerintem néha a motion capture is valójában Zack színészéjé néha, amikor khm, tudjuk mi történik, és nem Cloudé. -
oriic
HÁZIGAZDA
Simán átnevezés elég. ----> Final Fantasy VII Remake/Rebirth
Aztán pár év múlva ha jön a 3. rész, akkor mehet majd lesz egy újabb átnevezés. Remake is sok éves játék már, és van 200 hozzászólás, felesleges úgy vélem külön topikot csinálni mindenhez, bőven elférnek a hozzászólások itt.
-
Sordoran
addikt
És ez a Remako szebb a PS4-es verziónál is? Kicsit nehéz a döntés, mivel ott a Switch verzió is, és ez lehet így kézben játszva szórakoztatóbb lenne, mint nagy TV-n. Jah, és PC-n támogatja kontrollert? Nem akarok billentyűzettel szöszmötölni.
(szívem szerint Switch > PS4 > PC lenne kényelem miatt, de pl. Switchre pont nemrég volt akciós, így hónapokat várhatnék rá)
-
Adam_Shepard
addikt
Persze, lehet az is hozzátesz az ítélethez, hogy a napokban daráltam, mint az állat ilyen 6-8 órákat és csömöröm van, de:
A pacing nem az én ízlésemnek megfelelő. Amit írtam is már, hogy van ahol órákat dungeonolunk, folyamat enemy spammeléssel, van ahol meg 2 chaptert ufrik 40 percen belül cutscenekkel.
3 videót találtam, ami kicsit igénytelen abból a szempotból, hogy tök8 milyen kardod van, ott a buster sword szerepel.
Az egész utolsó felvonás teljesen felesleges. OK, hogy nincs superboss easy/normalon de ez nettó időhúzás volt.
Logikai törések, mint nem tudunk szétvágni egy metróajtót, de a végén ilyen Dragon Ballt megszégyenítő repkedések, meg fél tornyok darabolása van?
A chapter 14 sidequestek is csak időhúzásnak voltak jók.
*van még csak kezdődik a jógám
Ja, még annyi, hogy az egész Sephiroth buidup is egy vontatott valami. Direkt nincs kimondva a neve pl, nagyon max5x az egész játék alatt, a klónok sincsenek kinyitva, hogy minek. Meg a végén való megjelenése is cringe.
Az utolsó ch.ben 2x mondtam kihangosan, hogy "miért?" -
Adam_Shepard
addikt
A lopás itt már 2 trophyhoz van kötve, a fegyver meg a mimicryhez szedsz el cuccokat.
de ahogy latom már be is dobta penge.
Szerintem abszolút bájos, az elején nem akart működni, de elkapott a játék.
tôk jó kikacsintások vannak ami miatt közelebb kerülsz a karakterekhez.
Amúgy el kell felejteni ezt az összehasonlítgatást, mert tök más a kettő. Ez egy szörnyeteg, ha lesz Video Game Awards, akkor szinte kötelező, hogy felcsendül majd ott is a prelude. -
Kai_Rong
senior tag
A fiatal Tifának tüdő tájon jót tett a pubertás
Olvasgattam spoilermentes beszámolókat, játékidőre 20-25 óra körül lesz sidequestekkel együtt, az azért nem kevés, ennyi idő alatt az FF7-et teljes egészében befejezem így tizensokadik végigjátszásra, itt meg csak Midgar ennyi.
-
Kai_Rong
senior tag
Ráadásul pont a Platinum az, aki eléggé betartja a szabályokat. Én amióta konzolozolom, azóta náluk vásárolok, de még így, törzsvásárlóként se se tudtam kisírni, hogy bármelyik Yakuza játékot a megjelenési időponthoz képest egy nappal hamarabb haza tudjam vinni, pedig az azért nem az a tipikus AAA irigyelt cím...
-
Jigoku
tag
Hát mondták is, hogy nem 1:1-ben lesz az eredeti remake-je (már a trailerekben is voltak tökre új dolgok), és a régi FF7 Compilationbe se fog valszeg illeszkedni. De ez még így se rossz, Part 1-ben összeáll a csapat egyik fele, Part 2-ben meg talán a csapat másik fele is "befut".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tesla topik
- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest