- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cactuar
senior tag
válasz
TrishtanAG #323 üzenetére
A Chocobo versenyzés nem az én világom, az első 3 futamot csináltam meg.
-
cactuar
senior tag
90+ óra után egy kicsit besokalltam a játékkal. Még sok minijáték van hátra, + ott lenne még
is, de ezek már elég nehezek. Szóval megindulok északnak, és belekezdek a fináléba.Gilgamesh-island -
cactuar
senior tag
Egy ideje egy módosított pontnövelős paklit használok. 2 kulcs lap van: Midgardsormr és Joker. Ezeknek mindig nő az értéke, ha megsemmisül egy lap. Két külön sorba lerakom, és általában 10-15 pontra felhíznak a meccs végére. Amióta ezzel jatszok, mindenki megvolt max második próbálkozásra.
Épp megérkeztem Nibelbe, de most pár napja nem sok időm volt játszani. Na majd a hosszú hétvégén.
-
cactuar
senior tag
Így 50 óra után kezd frusztrálóan nehéz lenni néhány minijáték.
Pl az 5. zongora darab ( Two Legs? ), kb esélytelennek látom, hogy megcsináljam A szintre. -
cactuar
senior tag
Chapter 4 eleje, pici spoiler
Ha más is megijedne, hogy nem lehet vissza gyorsutazni az előző területekre: ez csak ideiglenes. Csak egy mellék küldetést kell teljesíteni a helyi chocobo farmon, és újra lehet szabadon gyorsutazni. -
cactuar
senior tag
-
cactuar
senior tag
Játék előtöltve + holnapra szabadnap intézve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes + gyári kontroller töltő dokk eladó (CFI-1116A)
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest