- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
Így azért más... Ezt a hírt is minden oldal máshogy hozza le.
PC-re jöhet a superior verzió (natív 4K + HDR + 120 fps), de gondolom nem fognak sietni vele - ezután a deal után pedig főleg nem.
Tavaly mondjuk Phil nagy mellel kijelentette, hogy hosszútávú és nagyon jó szerződéseket kötött a Square a Micro-val az XBox irányába... Ezek szerint a Final Fantasy Online-ra és a Visions of Mana-ra gondolt és nem a nagyobb Final Fantasy címekre (16 + 7 Remake trilógia). -
TBT
addikt
He? Dehát a Remake már PC-re is kijött... A Rebirth pedig nem fog? Ez így eléggé érdekes döntés a Square Enix részéről. De gondolom nem tudtak ellenállni a Sony "barátságának". Vagy a Square nem akar több moddolt Tifát PC-n, pláne amilyen jelenetek vannak a Rebirth-ben...
-
Sordoran
addikt
Nem játszottam. Van amúgy WTF, de elengedem két okból:
1.: Lehet én vagyok hülye, hogy nem értem.
2.: Majd minden tisztázódik későbbi részekben. <- és emiatt vagyok kissé mérges, mert ezt megoldhatták volna úgy, hogy ne legyen ennyi kérdőjel. Mégis csak egy önálló játékról van szó, bátrabban át kellett volna írni szerintem a sztori menetét. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera - eladva luna19, értékelésre vár
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- ROG ALLY (RC71L) - Z1 Extreme, 512gb SSD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged