- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
válasz
N.YCityBoy #291 üzenetére
Ezzel én is így vagyok.
-
melega
őstag
válasz
N.YCityBoy #289 üzenetére
Egy biztos néhány év múlva jön a záró epizód tuti megveszem.
Amiatt is a pshez ragaszkodom.
Én amúgy az első részt sem tudtam platinázni.
-
melega
őstag
válasz
N.YCityBoy #267 üzenetére
Én nem.
Viszont 90 óra után majdnem a legvégén vagyok, lovarda és munka mellett az összes szabadidőmet ennek szenteltem.
Rengeteg fast travel pontot akiváltam.
Sok mellekküldit megcsináltam, de nem rohantam vele, a videók nagyon jók.Eddig csak az FF XVI ot, az FF VII remake part 1 et és a rebirthit toltam ki.
Ennyire az FF XVI ot sem éltem, pedig az is tetszett.
-
ldave
félisten
válasz
N.YCityBoy #279 üzenetére
Amúgy nekem nagyon sok játék van ilyen 85-90% trófea közelségben a platinához, azok többsége mind ilyen, hogy még pár óra kéne, de nekem nem éri meg a ráfordítást, inkább játszok új játékkal abban az időben.
-
ldave
félisten
válasz
N.YCityBoy #277 üzenetére
Pl. mindegyik ruha, ahhoz kéne még két végigjátszás a szükséges fejezetekből, mert az első kettőnél (normal + hard) nem figyeltem, hogy mi van meg és mi nincs, ami semmi más nem adna, vagyis részemről felesleges idő.
-
ldave
félisten
válasz
N.YCityBoy #275 üzenetére
De amúgy platina nem célom, a Remake-ben sincs meg, pedig végigjátszottam hardon és a Pride&Joy is megvolt.
-
ldave
félisten
válasz
N.YCityBoy #273 üzenetére
Nekem kb 25-30 órám van benne, most értem a Gold Saucerbe.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
N.YCityBoy #271 üzenetére
Én az uccsó csirkénél hagytam fel az ilyen álmaimmal. Francnak van kedve gyökkettővel hátrafelé gyalogolva végigterelni a fél dzsungelen
Amúgy hány óránál tartasz ennyit belerakva? -
TrishtanAG
senior tag
válasz
N.YCityBoy #269 üzenetére
120 óra a minimum szerintem. Összes Fort Condort megnyerni, összes summont megcsinálni, összes protobizbaszt összeszedni, mindenkit megverni kártyában, minden kis mellékküldetést teljesíteni (nyamvadt tyúkterelgetés
) nem két perc.
-
ldave
félisten
válasz
N.YCityBoy #267 üzenetére
Meglepne, a legtöbben szerintem még a végére sem értünk a sztorinak.
-
melega
őstag
válasz
N.YCityBoy #240 üzenetére
Igen.
Én a melléküldetéseket nyomom és utána megyek rá a főküldetésekre.
<Spoiler>
Van amelyik főlüldetés a Quuen bloodról szólt és nagyon nehezen tanultam meg a kártyajátékot, még a játék felénél sem tartok, de igyekszem, és gyönyörű.
Anno az FF XVI volt táppénzem alatt 2 hét úgy hogy délutánonként állandóan azzal játszottam, most nincs annyi időm
</spoiler> -
TBT
addikt
válasz
N.YCityBoy #238 üzenetére
Az a ruha sok mindenkit megihletett (és megmozgatott
)
-
TBT
addikt
válasz
N.YCityBoy #236 üzenetére
Akkor profi vagy. Én tegnap nézegettem meló közben egy videót arról, hogyan lehet megszerezni a fürdőruhákat, de ott sokat "szerencsétlenkedett" az illető.
Igen, ez nagybetűs játék. Minden porcikájából érződik, hogy ezt a játékot meg akarták csinálni és így, tisztelegve az előd előtt (és nem elrontva, mint manapság divatos sok helyen). De ha már tele van fanservice résszel a játék... azért az Outfitek közé simán bekerülhetett volna Tifa bőrrucija is az Advent Children mozifilmből.
(Mondjuk én azt sem bánom, ha fizetős DLC lesz, csak kerüljön már bele, ha van ilyen Outfit választós opció.)A PC-s Remake-hez már megoldották a MOD készítők, de hivatalos forrásból jobb lenne.
A spoiler részre reagálva...
Az internet nem azon akadt ki, hogy kisebbek lettek a mellei, hanem hogy a 2020-as Remake-hez most érkezett (4 év után) egy olyan patch, ami a mini-Tifa melleit eltakarja egy visszaemlékezős jelenetben. Eddig a fejlesztőket és a kiadókat sem zavarta ez a dolog, mert mindenhol úgy mutogatták eddig a Cowgirl szerkóban, hogy látszódtak némileg a keblei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Acer notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- ROG ALLY (RC71L) - Z1 Extreme, 512gb SSD
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged