- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Nekem délelőtt jött e-mail, hogy 13-16 között jön (P5R-nál is ugyanez a futár és ugyanez az idősáv volt, és ugyanígy fél 3 körül jött). Addig bedobtam első lemezt gépbe, és nekiállt 45 GB-ot másolni (52 percet ír rá), így munka után neki is láthatok majd remélhetőleg. Bár nem tudom, hogy esetleg lesz-e hozzá még patch is.
-
Kai_Rong
senior tag
Vannak ennél elborultabb megközelítések is a "mi a 100% egy JRPG-ben" kérdéskörben (minden tárgyból a maximum elérhető mennyiség kigyűjtése az inventoryban és társai), azért mondom, hogy ki hogy értelmezi. De akkor egy lapon vagyunk.
Szerintem engedd el, hogy ez a remake meg fogja közelíteni az eredeti szintjét, sokkal könnyebb lesz úgy befogadni
Egyrészt nem lehet mindenki kedvére tenni (ha túlságosan az eredeti alapanyagot követi, akkor az a baj, hogy csak a 2D-ből csinált 3D-t, ha pedig eltérnek tőle, akkor meg az a baj, hogy nem teljesen ugyanaz a történet), másrészt meg a Square Enix sajnos évek óta ezt csinálja, feji a franchise-t, mint valami tehenet, a fanbase meg az FF7-es contentet eszi is.
-
Kai_Rong
senior tag
A IX hosszabb is, mint a VII
Azzal egyetértek, hogy a 100% (ami megint sokféleképpen definiálható) az igazi, de azért az nem a normál modus operandi egy átlagos játékosnak. Az, hogy a midgari részig 20-25 óra alatt ez az FF7 Remake Part 1 RPG kitart, az szerintem bizakodásra ad okot, mert fogunk még további 3 részt kapni.
-
Kai_Rong
senior tag
Akkor golden chocobótól kezdve mindent maxoltál meg pénzt / XP-t farmoltál a teljes csapatnak, vagy szimplán első JRPG-id egyike volt
Az FF7 nem egy 100+ órás játék alapjáraton, én nyolcvanpár óra alatt végeztem, pedig 8 éves fejjel masszívan szótáraznom kellett mindent. A Remake pedig csak a játék pici részét adja.
-
Sordoran
addikt
Ez elég semmit mondó konkrét dátum nélkül, de hátha. Legtöbb országban munkanap húsvét péntek is, de itthon ugye munkaszünet lesz, így 1 nappal előbb el kell jutni mindenhova. Én preferálnám a fizikai formátumot továbbra is. Szerintem berendelem platinumshop-ból, mivel ők mindig egyeztetnek telefonon postázás előtt, így ha szerdán nem szólnak ide, lemondom és marad a digitális.
-
Sordoran
addikt
Annyit válaszoltak nekem, hogy addig míg nem kapnak értesítést arról, hogy nekik feladták a játékokat, nem tudnak mondani semmi biztosat mikor érkezik. Én már azon vagyok, hogy digitális formába megveszem, de itt előrendelői bónusz és pre-loading miatt ráérek akár 8-án este is megvenni, ha addig nem kapják meg, nem fogják tudni feladni nekünk se. (fizikai bolt nekem amúgy is elérhetetlen lenne, de most be is zártak, így csak a házhozszállítás opció)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest