- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Küldhetek off spoiler címszó alatt videókat a rebirth végigjátszásomról?
-
TBT
addikt
FF7 Remake series Part 3 might actually be called “Return” ?
Reason being is OST song title hints.
One of the last songs on Remake’s OST was “One Winged Angel - Rebirth”
The last track of Rebirth’s OST is called “Aerith’s Theme - Return to the Planet” -
ldave
félisten
válasz
TrishtanAG #326 üzenetére
Nem kell mindhármat megnyerni, nekem 1-2-1 volt az eredményem, így a lényeg, hogy a pontok alapján az első legyél a harmadik futam után.
-
ldave
félisten
válasz
TrishtanAG #323 üzenetére
Gold Cupra gondolsz vagy utána lesz még valami nehezebb is?
-
cactuar
senior tag
válasz
TrishtanAG #323 üzenetére
A Chocobo versenyzés nem az én világom, az első 3 futamot csináltam meg.
-
cactuar
senior tag
90+ óra után egy kicsit besokalltam a játékkal. Még sok minijáték van hátra, + ott lenne még
is, de ezek már elég nehezek. Szóval megindulok északnak, és belekezdek a fináléba.Gilgamesh-island -
ldave
félisten
válasz
TrishtanAG #320 üzenetére
Ó, na erre nem gondoltam, hogy közben meg lehet állítani a játékot
Köszi, kipróbálom majd.
-
ldave
félisten
Ezeket a 3D Brawling ütéseket én abszolút nem tudom megkülönböztetni, az oldalt (jobb vagy bal) persze igen, de hogy merre húzzam után a kart, arra nagyon nem áll rá az agyam.
-
cactuar
senior tag
Egy ideje egy módosított pontnövelős paklit használok. 2 kulcs lap van: Midgardsormr és Joker. Ezeknek mindig nő az értéke, ha megsemmisül egy lap. Két külön sorba lerakom, és általában 10-15 pontra felhíznak a meccs végére. Amióta ezzel jatszok, mindenki megvolt max második próbálkozásra.
Épp megérkeztem Nibelbe, de most pár napja nem sok időm volt játszani. Na majd a hosszú hétvégén.
-
ldave
félisten
Ki milyen paklit használ Queen's Bloodban? Nekem eddig egy alap pontnövelős paklim volt (cactuar, chocobo, Ifrit), de most elkezdtem kipróbálni pár másikat is. Most egy lapleszedős alapra nézek egyet (tonberry king. mindflayer).
-
winters123
tag
Még csak Costa del Sol-on vagyok de hangulatra, sztorira ez a játék egyszerűen príma.
-
ldave
félisten
válasz
winters123 #313 üzenetére
Nem igazán látok különbséget a két mód között, de nekem csak 1080p-s tévém van. A 30 fps-es változatnál látom, hogy miben több.
-
TrishtanAG
senior tag
Fácsén láttam ezt a kiváló kommentet:
"Where does Chadley get all his information and data?
The Cloud." -
TBT
addikt
Befutott az első patch!
FF7 Rebirth Patch Version 1.020 out now!
- Improved graphic quality
- Improved frame rate & overall game stability
- Added "Sharp" & "Soft" options to the performance mode settings
- Added difficulty settings for certain mini-games
- Other bug & performance fixesFort Condor and Gears and Gambits are the mini-games that will get added difficulty settings.
-
TBT
addikt
-
tomazin
veterán
válasz
TrishtanAG #304 üzenetére
kiprobalom
koszi mindenkinek a valaszokat! -
ldave
félisten
válasz
TrishtanAG #306 üzenetére
Ami durva, hogy Aerith simán csak kézzel húzza fel magát a köteleken, semmi lábmunka
Van ott izom.
-
TrishtanAG
senior tag
Szerintem ez elég random lehet. Nekem egyszer odaszorultak egy sziklaoldalra, mert át kellett lendülni csákánnyal róla, ők meg valamiért nem tudtak. Hát, jó messzire menve tőlük szórakoztam azzal, hogy meddig szenvednek ott, ha nem viszem el róluk a kamerát (akkor ugye semmiképpen se teleportálnak)
-
ldave
félisten
válasz
TrishtanAG #304 üzenetére
Ha felmész egy létrén vagy ilyesmin és rohansz tovább, akkor nem várja meg az animációt, hogy a többiek is felmásszanak, olyankor oda teleportálja a csapatot mögéd. Ezzel szerintem nincs semmi gond, ez egy játék
-
TrishtanAG
senior tag
Quality módban valamiért input lagosnak, és ettől darabosnak érződik a mozgás, 60 FPS módban sokkal jobb, csak arról meg ugye tudjuk, hogy jelenleg hogyan néz ki még
.
Teleportáló karakterekkel én nem nagyob találkoztam, sőt, kábé annyira a seggemben jönnek mindenhova tök értelmetlenül, mint annó az FF 8-ban. -
tomazin
veterán
sziasztok!
tegnap leszedtem a demot, hogy megnezzem van-e kedvem jatszani vele es rettentoen zavart,h iszonyat darabosnak erzem a karakter mozgasat. dombokrol amikor nincs az kek nyil iszonyat benan ugrik le, tarsak odateleportalnak amikor fel-leugralok. ez a teljes jatekban is ennyire eszreveheto?
(nem vagyok egy sasszem, meg nem direkt ezt nezem, cyberpunkot is vegignyomtam megjeleneskor huszonpar fpssel, de most nagyon sokszor ereztem,h kiszakit a jatekbol) -
TBT
addikt
Pedig a zongorás részek olyan jók!
-
A-ra sima liba az összes, de a trófeához mind a 6 dalt hiba nélkül kell lejátszani 😳
A többi mini játékok és sub questet már megcsináltam, de ez kimarad szerintem...
Amúgy csak nem hagyott nyugodni és hardon meglett a 2. Chapter mocsári kígyó, most a 3. Chapternél sz*pok a kő golemmel Red13+Barett párossal 😂 -
cactuar
senior tag
Így 50 óra után kezd frusztrálóan nehéz lenni néhány minijáték.
Pl az 5. zongora darab ( Two Legs? ), kb esélytelennek látom, hogy megcsináljam A szintre. -
ldave
félisten
Most pár nap kimaradt nekem, de a héten szeretnék haladni a játékkal, Chapter 9-ben vagyok,
most megyek a reaktorhoz Gongagából. Amúgy hétvégén otthon voltam (szülői ház, gyerekszoba
) és elővettem a régi PS-t, benne az eredeti játékkal, még egy egyik mentésem is megvolt a játék végéről:
Az a durva, hogy az ingame time itt kb 40 óra a teljes játékra -
melega
őstag
válasz
N.YCityBoy #291 üzenetére
Ezzel én is így vagyok.
-
-
melega
őstag
válasz
N.YCityBoy #289 üzenetére
Egy biztos néhány év múlva jön a záró epizód tuti megveszem.
Amiatt is a pshez ragaszkodom.
Én amúgy az első részt sem tudtam platinázni.
-
Amúgy összesen 125 órát tettem bele, minden percét élveztem, nekem év játéka sőt meg merem kockáztatni, hogy 35 év játékos pályafutásom TOP 3 játékában benne van👍
Most 71%-on áll a trófea lista nálam, nézegettem és a hard végigjátszáson kívül van azért még 1-2 trófea amire kerekedett a szemem 😅😳 Zongorázás pl mind a 6 számot hiba nélkül lejátszani, hát 3 megvan, de a másik 3db eléggé necces, biztosan vannak ügyesebbek nálam, de én biztos nem szenvedek ilyenekkel...vagy a 3D fighting Sephirot ellen... -
Na azt hiszem ez nem lesz platina
Elkezdtem hardon, lvl70 az összes karakter, mindegyik felboostolva legjobb matériákkal/fegyverekkel, és a 2. chapter mocsári kígyó úgy seggbe kúr, hogy öröm nézni 😳 Azért az előző rész emlékeim szerint nem volt ennyire nehéz, ott "simán" végig vittem hardon 🤔
-
ldave
félisten
Amúgy nem tudom én csináltam-e valamit rosszul, de a Gold Saucerben ez első aréna csatát sem bírtam megnyerni (
). A kiírás szerint lvl28-as nehézség, nekem 29 volt a csapatom, de olyan szinten felmosták velem a padlót, hogy meglepődtem. Eddig minden akadályt nagyjából simán vettem, bosson nem is haltam. Na mindegy, majd visszajövök erősebbenThe Zoomies, 4 madár, 4 kutya -
melega
őstag
válasz
N.YCityBoy #267 üzenetére
Én nem.
Viszont 90 óra után majdnem a legvégén vagyok, lovarda és munka mellett az összes szabadidőmet ennek szenteltem.
Rengeteg fast travel pontot akiváltam.
Sok mellekküldit megcsináltam, de nem rohantam vele, a videók nagyon jók.Eddig csak az FF XVI ot, az FF VII remake part 1 et és a rebirthit toltam ki.
Ennyire az FF XVI ot sem éltem, pedig az is tetszett.
-
TBT
addikt
Kint van a Final Fantasy VII: Rebirth teszt!
Azért Grath is tudja, hogy mikről kell fotót lőni.
-
-
ldave
félisten
válasz
N.YCityBoy #279 üzenetére
Amúgy nekem nagyon sok játék van ilyen 85-90% trófea közelségben a platinához, azok többsége mind ilyen, hogy még pár óra kéne, de nekem nem éri meg a ráfordítást, inkább játszok új játékkal abban az időben.
-
-
ldave
félisten
válasz
N.YCityBoy #277 üzenetére
Pl. mindegyik ruha, ahhoz kéne még két végigjátszás a szükséges fejezetekből, mert az első kettőnél (normal + hard) nem figyeltem, hogy mi van meg és mi nincs, ami semmi más nem adna, vagyis részemről felesleges idő.
-
-
ldave
félisten
válasz
N.YCityBoy #275 üzenetére
De amúgy platina nem célom, a Remake-ben sincs meg, pedig végigjátszottam hardon és a Pride&Joy is megvolt.
-
-
ldave
félisten
válasz
N.YCityBoy #273 üzenetére
Nekem kb 25-30 órám van benne, most értem a Gold Saucerbe.
-
válasz
TrishtanAG #272 üzenetére
Az utolsó csirke a legkönnyebb, mert nem kell végig vinni, mert betámadja egy enemy, csak le kell győzni, és magától az öreg asszonyhoz vissza megy a tyúk, szóval nincs terelgetés 👍 Eddig 102 óra...
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
N.YCityBoy #271 üzenetére
Én az uccsó csirkénél hagytam fel az ilyen álmaimmal. Francnak van kedve gyökkettővel hátrafelé gyalogolva végigterelni a fél dzsungelen
Amúgy hány óránál tartasz ennyit belerakva? -
válasz
TrishtanAG #270 üzenetére
Amiket írtál nagyjából minden megvan, már csak hardon kell végig vinnem, és az összes summont legyőzni az arénában, azok is 2 kivétellel megvannak ... megjelenés óta tolom napi 10 órában minimum😂
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
N.YCityBoy #269 üzenetére
120 óra a minimum szerintem. Összes Fort Condort megnyerni, összes summont megcsinálni, összes protobizbaszt összeszedni, mindenkit megverni kártyában, minden kis mellékküldetést teljesíteni (nyamvadt tyúkterelgetés
) nem két perc.
-
-
ldave
félisten
válasz
N.YCityBoy #267 üzenetére
Meglepne, a legtöbben szerintem még a végére sem értünk a sztorinak.
-
Valaki platinázta már innen?😂
-
ldave
félisten
válasz
TrishtanAG #265 üzenetére
Meg ott volt a kis madárka Barret fején (FFXIII), tényleg rengeteg utalás van mindenféle FF játékra.
-
TrishtanAG
senior tag
Plusz baromi sok fanservice van benne a teljes szériára. Pl. az FF8-ból a The Extreme motívuma Jenova témájában, vagy amikor a csajok FF X-2-es pózba vágják magukat, vagy amikor Cait Sith megszivatja Palmert a hotel foglalásnál. Az eredetit ismerők az utóbbin jól mulatnak, hogy miért tudja ezt megtenni egy random robotmacska (mondjuk itt is gyorsan kiderül utána, hogy valójában kicsoda).
-
melega
őstag
válasz
TrishtanAG #263 üzenetére
Ebbe a játékba simán bele lehet fektetni 90-100 órát.
Nekem bejön ahogy az első is.
Nagyon látványos és jó a hangulata.Kíváncsi vagy az FF remake part 3 ba évek múlva majd milyen újdonságokat tudnak felmutatni.
-
TrishtanAG
senior tag
A Corel Prison rész végén van egy boss fight, aztán egy minijáték, annál szintén egy sajátos bossal. Ha sikerült a legvégén meghalódni, a menü legfelső pontjára kell rámenni, különben visszatesz a rendes boss elé, és megy a kukába simán fél óra (marhára nem egyértelmű, hogy mire kell menni). Eskü, nem sikerült beszopnom
-
ldave
félisten
Najólvan srácok, menjetek szobára
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Nap Tifa?
-
TBT
addikt
Így azért más... Ezt a hírt is minden oldal máshogy hozza le.
PC-re jöhet a superior verzió (natív 4K + HDR + 120 fps), de gondolom nem fognak sietni vele - ezután a deal után pedig főleg nem.
Tavaly mondjuk Phil nagy mellel kijelentette, hogy hosszútávú és nagyon jó szerződéseket kötött a Square a Micro-val az XBox irányába... Ezek szerint a Final Fantasy Online-ra és a Visions of Mana-ra gondolt és nem a nagyobb Final Fantasy címekre (16 + 7 Remake trilógia). -
TBT
addikt
He? Dehát a Remake már PC-re is kijött... A Rebirth pedig nem fog? Ez így eléggé érdekes döntés a Square Enix részéről. De gondolom nem tudtak ellenállni a Sony "barátságának". Vagy a Square nem akar több moddolt Tifát PC-n, pláne amilyen jelenetek vannak a Rebirth-ben...
-
oriic
HÁZIGAZDA
PS konzol exkluzív marad a FF7 remake trilógia.
-
TBT
addikt
Napi Tifa:
Még a haja is gyönyörű! -
TrishtanAG
senior tag
Nagyon nem vagyok a játék végén, ellenben a fácsé elémdobta ennek Jenova-s bossharcnak a zenéjét, ami olyan szomorú lett, hogy levontam belőle a következtetést, hogy vannak olyan fix pontok a történelemben, amit még egy időutazó(?) Aerith sem tud megváltoztatni.
[link] -
ldave
félisten
Hogy ne csak #napiTifa legyen a kontent: negyedik fejezetnél tartok. A kártyás minijáték nekem nagyon tetszik, de én alapvetően kedvelem a kártyás játékokat, szóval itt ez ennyi előnnyel indult. A Fort Condor már a Remake DLC-ben sem volt kedvencem, ez most sem változott, de szerencsére egyszerűbb így, hogy nem kell csapatot építeni, hanem elég választani a pár előre megadott közül.
-
TBT
addikt
Napi Tifa:
-
Ez jó hír, mondjuk személy szerint nekem semmi bajom a performance móddal, legalábbis nálam a 77"-os LG G3 Oleden gyönyörű, és egyáltalán nem homályos mint azt sok helyen olvastam, lehet a tévé is számít, mert nem egy belépő szintű 🤔 Viszont a Quality módnál a darabosság nagyon átjött sajnos, a motion blur hiánya miatt is többek között,tehát azt egyből szkippeltem is😅
-
TBT
addikt
válasz
winters123 #242 üzenetére
Úton van már egy grafikai patch a készítők elmondása szerint, mindkét grafikai módon javítani fog, de főként a 60FPS-es módot teszi majd "szebbé".
A rendező elmondta egy friss interjúban, hogy nagyon örül a 90% feletti kritikáknak (személyes álma volt ezt a pontszámot megugrania a játékosok körében) és az egész csapat nagy boldog és várják, hogy tető alá hozzák a trilógia záródarabját a lehető legjobb minőségben! Ők örülnek és én is örülök, hogy egy igazán jó játékot hoztak össze, illetve annak is, hogy nagyon pozitívan állnak a harmadik részhez. Mindenki boldog!
-
cactuar
senior tag
Chapter 4 eleje, pici spoiler
Ha más is megijedne, hogy nem lehet vissza gyorsutazni az előző területekre: ez csak ideiglenes. Csak egy mellék küldetést kell teljesíteni a helyi chocobo farmon, és újra lehet szabadon gyorsutazni. -
winters123
tag
Sikerült élhetővé tennem a 30 fps-t azzal, hogy felnyomtam a TV összes mozgásjavító/képélesítő funkcióját. Így már elviselhető.
-
melega
őstag
válasz
N.YCityBoy #240 üzenetére
Igen.
Én a melléküldetéseket nyomom és utána megyek rá a főküldetésekre.
<Spoiler>
Van amelyik főlüldetés a Quuen bloodról szólt és nagyon nehezen tanultam meg a kártyajátékot, még a játék felénél sem tartok, de igyekszem, és gyönyörű.
Anno az FF XVI volt táppénzem alatt 2 hét úgy hogy délutánonként állandóan azzal játszottam, most nincs annyi időm
</spoiler> -
-
TBT
addikt
válasz
N.YCityBoy #238 üzenetére
Az a ruha sok mindenkit megihletett (és megmozgatott
)
-
Ja hát a kártya játékokban profi vagyok, és ehhez az kellett nagy részt+ha végeztél az adott pálya résszel, utána meg is vásárolható az összes az árusnál 5000 Gil/db! Szóval nem egy nagy mutatvány, szerintem a Remake-ben sokkal nehezebb volt megszerezni a ruhákat...
Én most tiszta beach szettben toltam tovább, Tifa nagyon adja még mindig így fürdőruhában, és végre normális fürdő bugyi van a szoknya alatt, nem pedig sztreccs fekete rövid nadrág a szoknya alatt mint a normál szettben😅
-
TBT
addikt
válasz
N.YCityBoy #236 üzenetére
Akkor profi vagy. Én tegnap nézegettem meló közben egy videót arról, hogyan lehet megszerezni a fürdőruhákat, de ott sokat "szerencsétlenkedett" az illető.
Igen, ez nagybetűs játék. Minden porcikájából érződik, hogy ezt a játékot meg akarták csinálni és így, tisztelegve az előd előtt (és nem elrontva, mint manapság divatos sok helyen). De ha már tele van fanservice résszel a játék... azért az Outfitek közé simán bekerülhetett volna Tifa bőrrucija is az Advent Children mozifilmből.
(Mondjuk én azt sem bánom, ha fizetős DLC lesz, csak kerüljön már bele, ha van ilyen Outfit választós opció.)A PC-s Remake-hez már megoldották a MOD készítők, de hivatalos forrásból jobb lenne.
A spoiler részre reagálva...
Az internet nem azon akadt ki, hogy kisebbek lettek a mellei, hanem hogy a 2020-as Remake-hez most érkezett (4 év után) egy olyan patch, ami a mini-Tifa melleit eltakarja egy visszaemlékezős jelenetben. Eddig a fejlesztőket és a kiadókat sem zavarta ez a dolog, mert mindenhol úgy mutogatták eddig a Cowgirl szerkóban, hogy látszódtak némileg a keblei. -
Két nap alatt belepörgettem 25 órát a Rebirthbe, most vagyok a 7. chapternél hát mit mondjak, az már biztos, hogy játékos pályafutásom(30 év) TOP 3 játékában benne lesz
Persze amúgy is imádom a japán játékokat, köztük az FF és Persona játékok a kedvenceim, de ez valami fantasztikus úgy ahogy van az egész, ez a nagybetűs JÁTÉK, minden elfogultság nélkül!
TBT-Nem tudom, de nekem az összes fürdőrucit kb 1 óra alatt sikerült megszerezni, szóval nem kellett annyira keményen dolgozni érte
Amúgy Tifa fürdőruhája elég jóra sikeredett😅 Még, hogy kisebbre vették a melleit, szerintem pont, hogy nagyobbak👍😁 -
TBT
addikt
válasz
TrishtanAG #233 üzenetére
Az lesz anélkül is. Nem muszáj 100%-ra csinálni mindent. Már 50% szimpátia felett veled megy (ha a többi karakter alacsonyabb szinten van, mint 50%). Ellenben a fürdőruhákért keményen meg kell dolgozni. Azt hittem, hogy a sztori előrehaladtával fognak elérhetővé válni, de nem.
Elég alapos guide van hozzájuk. Van kontent rendesen ebben a játékban.
-
ldave
félisten
válasz
TrishtanAG #231 üzenetére
Az nekem is tetszett, meg szerencsére azért nem olyan nagy, mint a térkép alapján gondolnánk, gyorsan bejárható.
A kártyajáték eddig nagyon bejön, kár hogy kevés az ellenfél az elején.
-
ldave
félisten
válasz
TrishtanAG #229 üzenetére
Egyrészt csodálatos, másrészt meg utálom az ilyet, mert tegnap ezt csináltam 4-5 órán keresztül, ahelyett hogy a sztorit folytattam volna
-
ldave
félisten
Ez a Mass Effect esetében sem működött jól, nagyjából a folytatás teljes fejlődési rendszerét kukázná, ha tovább lehetne vinni a karaktereket. Nemrég játszottam végig a Remake-t hardon, persze poén lenne az ottani 50-es, max materiás, Götterdämmerunggal felszerelt karakterekkel játszani itt, de szerintem a kezdeti élveztet megölni, hogy alig-alig fejlődének utána a karakterek, vagy legalább a játék első szakaszában szinte semmit.
-
ldave
félisten
Nagyjából spoilermentes tipp a Rebirth elejére:
a chapter 2 elején, miután kiértek a városból érdemes a megcsinálni a fő küldi chocobo ranches részét mielőtt felfedezésre indultuk, mert ott ad pár hasznos eszközt a játék, én nem így tettem és hát kétszer kellett bejárnom mindent. -
TBT
addikt
Én hatalmas kihagyott ziccernek érzem, hogy a Remake utolsó mentett állása nem vihető át a Rebirth-be (hozná a progresst, az összegyűjtött cuccokat magával és a karakterekkel való viszonyt), az még nagy csavart adna az egésznek, nem csak újrajátszhatósági szempontból. Mert ugye a klasszikus játékban eléggé más szinten voltunk, amikor az itt látható Rebirth területeire mentünk. Itt meg kicsit olyan, mintha megint a nulláról kezdenénk a játékot.
Kár, hogy ilyen funkciót csak a Mass Effect tudott, annak is már vagy 14 éve (Mass Effect - Mass Effect 2). Ha ilyen twistet beleépítettek volna ebbe a trilógiába, akkor messze az évtized egyik legjobb játék trilógiája lenne (sokáig emlegetnék vissza), így "csak" 3 nagyon jó játék marad. És ugye, ahogy a Mass Effect trilógia úgy a Final Fantasy VII trilógia is Unreal motorra épül.
De tényleg... mekkora jó lenne, ha mondjuk Tifa/Aerith/többi karakter... nem adna bizonyos küldetéseket/lehetőségeket a Rebirth-ben, mert mondjuk az előző játékban nem csináltunk meg nekik valamit/nem tetsző dolgot csináltunk. -
TBT
addikt
How to Romance Tifa in FF7 Rebirth
Alapos (és spoileres!) leírást készített az IGN arról, hogy hogyan lehet Tifához közelebb kerülni és összehozni vele a legjobb pillanatokat.
Nem mindegy mit válaszolsz/reagálsz a dolgaira/milyen questet csinálsz meg!
Első nekifutásra inkább megpróbálom saját magam megoldani, de ha esetleg nem sikerülne úgy, ahogy szeretném, akkor majd a második végigjátszás alkalmával nézek tippeket / javaslatokat innen. -
TBT
addikt
Remake (PS4) 2020:
Rebirth (PS5) 2024:
-
TBT
addikt
Megérkezett a Final Fantasy VII Rebirth, mind az alap fémtokos kiadás, mind a Deluxe verzió. Szerencsére egyik sem sérült, bár elég jól becsomagolták (a Tifás fémtok eléggé menő). Boldogság van, ha oda jutok, csatolok fotót is róla. El sem hiszem, hogy a Deluxe kiadást még TAVALY szeptemberben rendeltem meg.
Jó lenne játszani vele este, de még a Crisis Core-ból is sok van hátra. First World Problems.
-
cactuar
senior tag
-
TrishtanAG
senior tag
Én szerettem annó PSP-n, de nem biztos, hogy ma is el tudnám viselni. Azért a Rebirth első demójában jót röhögtem, amikor Sephiroth megkérdi Cloudtól, miért nem tolja a homlokának a kardját, hogy mormogjon neki.
Plusz szerintem néha a motion capture is valójában Zack színészéjé néha, amikor khm, tudjuk mi történik, és nem Cloudé. -
oriic
HÁZIGAZDA
Ha nagyon részletesek akarnánk lenni, és érteni is akar az ember mindent (illetve még jobban összezavarodni) akkor:
FF7 (az eredeti)--->Crisis Core (eredeti vagy reunion)--->Remake--->Rebirth
Nyilván eredetibe már nem fog az ember ismeretlenül 100+ órákat tenni.
Ha CC-vel nem akarsz foglalkozni akkor elég valami összefoglalót megnézni, meg legalább az átvezetőket szerintem. Illetve ha Remake-et toltad már, akkor érdemes lehet keresni egy videót, amiben az eredeti FF7-et hasonlítják össze a remake-kel és elmondják a változtatásokat a sztoriban (nem tudom hogy van-e ilyen amúgy, de gondolom csinált valaki már) Utóbbi azért is kellhet hogy értsd azok akik ismerték eredetit miért vannak egyes dolgokon összezavarodva. (Rebirth erre még jó nagy adaggal rátesz ahogy látom)
-
ldave
félisten
Crisis Core (Reunion) szerinten nem egy jó játék, azt elég megnézni valami youtube sztori összefoglalóban
Ajánlok is párat, akár csak felfrissíteni az emlékeket:
The Complete Story of Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion
-
A helyes játszási sorrend: Reunion / Remake / Rebirth ?
-
cactuar
senior tag
Játék előtöltve + holnapra szabadnap intézve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera - eladva luna19, értékelésre vár
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest