- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TrishtanAG
senior tag
Plusz baromi sok fanservice van benne a teljes szériára. Pl. az FF8-ból a The Extreme motívuma Jenova témájában, vagy amikor a csajok FF X-2-es pózba vágják magukat, vagy amikor Cait Sith megszivatja Palmert a hotel foglalásnál. Az eredetit ismerők az utóbbin jól mulatnak, hogy miért tudja ezt megtenni egy random robotmacska (mondjuk itt is gyorsan kiderül utána, hogy valójában kicsoda).
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem rossz kis gém, eddig ~35 órát raktam bele (ami különösen figyelemreméltó annak fényében, hogy három éve van meg a gép, és ezzel együtt ment nagyjából 50 órát), lassan irány a topside, még pár mellékküldetés van hátra. Szimpla PS4-en is jól néz ki, plusz platformhoz mérten korrekt a frame rate, nincs vele vergődés, bár egy kicsit FF XIII aromát érzékelek, csak épp NPC-kkel; eléggé csőben haladás a dolog. A töltésidők nem annyira szívderítők, még SSD-vel sem, de ez van. Ellenben akad japán hangsáv, ami igazán örvendetes.
A favorit amúgy még mindig a VIII, X, meg a XIII-2. A VIII Remaster pöcörögtet is rendesen, kár, hogy abból nem lesz Remake.
-
Kai_Rong
senior tag
Ugyanaz a banda csinalja a remake part 2-t. Ok csinaltak az Intergrade DLC-t is. Ezert nem szamitok sok jora. Latvanyosnak biztos latvanyos lesz, de marad az itteni - szamomra iszonyatosan frusztralo se ize, se buze - gameplay meg a sztori megcsufolasa.
A XVI valszeg nyiltvilagos lesz (es remelhetoleg jobban megoldva, mint az FFXV).
Az FFXIV a legjobb dolog, ami az FF jatekokkal az elmult 14 evben tortent. Remek a sztori, rengeteg effort ment a vilagalkotasba, es nagyon jo a community. En csak a trialt nyomtam vegig az alapjatekbol, mert felek, hogy racsusznek az MMO vonal miatt -
keIdor
titán
Sephiroth-ra gondolsz szerintem.
Nem akarok spoilerezni, én se tudtam, hogy ki ő, teljesen vakon mentem bele a játékba, én az összes karakterről néztem videót, hogy tudjam ki kivel van.
Róla ezt néztem meg: [link]
De spoileres értelem szerűen. Szóval csak saját felelősségre. -
Kai_Rong
senior tag
Egy teljes erteku FF olyan 60-70 ora szokott lenni (minimal sidequesttel, nem completionist hozzaallassal).
Az FFXVI raadasul jo kezekben van, mert az FFXIV-gyel mar bizonyitott Yoshida-Takai duo kesziti, nem az elqrvult cashgrabbing Nomura-fele bagazs. Es a trailerek alapjan is inkabb az FFXIV kozepkori settingjere hajaz. -
keIdor
titán
Bármikor bejelenthetik, de én 2023 előtt nem számítok rá.
Én nem játszottam az eredeti 1997-es kiadással, de néztem a történetről videókat. Nem Cloudot kell félteni.
Hanem másik egyik kedvenc karakterem.
spoiler: De ez el fog térni az 1997-estől, mert másik timeline, mint kiderült.Mondjuk itt azt írják, hogy “the year ahead” [link]
Jó lenne, ha idén jönne. Ez+GoW Ragnarök…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest