- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez jó hír, mondjuk személy szerint nekem semmi bajom a performance móddal, legalábbis nálam a 77"-os LG G3 Oleden gyönyörű, és egyáltalán nem homályos mint azt sok helyen olvastam, lehet a tévé is számít, mert nem egy belépő szintű 🤔 Viszont a Quality módnál a darabosság nagyon átjött sajnos, a motion blur hiánya miatt is többek között,tehát azt egyből szkippeltem is😅
-
-
Ja hát a kártya játékokban profi vagyok, és ehhez az kellett nagy részt+ha végeztél az adott pálya résszel, utána meg is vásárolható az összes az árusnál 5000 Gil/db! Szóval nem egy nagy mutatvány, szerintem a Remake-ben sokkal nehezebb volt megszerezni a ruhákat...
Én most tiszta beach szettben toltam tovább, Tifa nagyon adja még mindig így fürdőruhában, és végre normális fürdő bugyi van a szoknya alatt, nem pedig sztreccs fekete rövid nadrág a szoknya alatt mint a normál szettben😅
-
ldave
félisten
Ez a Mass Effect esetében sem működött jól, nagyjából a folytatás teljes fejlődési rendszerét kukázná, ha tovább lehetne vinni a karaktereket. Nemrég játszottam végig a Remake-t hardon, persze poén lenne az ottani 50-es, max materiás, Götterdämmerunggal felszerelt karakterekkel játszani itt, de szerintem a kezdeti élveztet megölni, hogy alig-alig fejlődének utána a karakterek, vagy legalább a játék első szakaszában szinte semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vicces képek
- Opel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- PS4 Pro 1TB
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest