Új hozzászólás Aktív témák

• Szevam

senior tag

válasz inf3rno #460 üzenetére

Szia!

Nehéz dolgod van!

"Legszívesebben lelépnék pár évre Tibetbe, hogy megtaláljam a lelki békémet vagy ilyesmi."
    Elvileg nincs arra szükség, hogy nagyon messzire menjünk. Ajánlanám az Ősi pecsét podcast sorozatot. Nekem sokat segít.

A mozgás nagyon fontos. inf3rno jól írja, hogy célszerű ez a felváltott mozgás.

" Bárcsak lenne egy kapcsoló, hogy kiiktathatnám egy időre a gondolkodás funkciót."
    Azt ne kapcsold ki :DDD. Inkább tedd azt, hogy megkérdezed magadtól amikor éppen valami hülyeségen (negatívan) gondolkozol, hogy Kell ez nekem? Jó ez nekem?
    Rájössz, hogy a negatív gondolatok fárasztóak, és Góliátként állnak előtted, örjöngenek, és tele tömik a fejed hülyeséggel. De legyél Dávid, aki egy kis fondorlattal kétvállra feteted Góliátot, úgy hogy, a negatív megélésnek, megkeresed a pozitív oldalát. Mit ad neked az a helyzet? Mire tanít. Ezt a kis "filmet" (hogy Dávid legyőzi Góiátot) játszd le a fejedben, amikor csak észreveszed, hogy negatívan gondolkozol (imaginációs gyakorlat).

Hidd el, ha már ide beírtál és rájöttél, hogy valami gond van, az már azt jelenti, hogy jó úton haladsz!
    Az erő veled van ;) !

Új hozzászólás Aktív témák