Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerii
addikt
válasz
NyalokAA
üzenetére
A JP1 egy műalkotás, nem csak valószínűleg.
A mostani fosban pedig ahogy mondták is, az emberek már megunták a sima dinókat. Lehet hogy igaz, lehet hogy nem, de manapság 5 másodperc alatt találhat egy gyerek dínós akármit a neten, a boltokban... Nem különlegesség manapság, úgy mint a 90-es években.
Ahogy más sem az, ezért sincs már egy normális hangulatos film csak elvétve. -
woros
őstag
válasz
NyalokAA
üzenetére
Tegnap Alleeban neztem, kulturalt kozonseg volt. Neha tapsoltak is. A film tetszett, de tobbre vagy masra szamitottam. Nem sirtam el magam mint egyes ujsagirok. A film kicsit kiszamithato volt bizonyos helyeken, szoval amikre tippeltem helyel kozzel be is jottek. Nem mondom voltak kellemes illetve szuper pillanatok vagy meglepetesek, sot akkora poenok voltak, hogy szakadt a mozi, de azert ekkora hype utan tobbre szamitottam az az igazsag.
-
aelod
veterán
válasz
NyalokAA
üzenetére
Na pontosan ezért nem fogom megnézni moziban. Vagy kiveszek szabit és délelőtt meglesem amikor már lement a nagy hullám. Halálom az ilyen amúgy

(#121511) Bad Pritt
Szutyok volt ez igaz, de a disney még lejjebb tette a lécet a zsivánnyal meg az utolsó jedivel. Többit hagyjuk is. A legnagyobb szívfájdalmam, hogy az Alien is oda került

-
törölt tag
válasz
NyalokAA
üzenetére
Amikor a Végtelen Háborút néztem, az előttem lévő sorban ült egy csávó aki egyszer csak elkezdett izomból dobbantgatni. 3-4x. Összenéztem a kettő üres székkel mellettem ülő ázsiai csajjal aztán néztük tovább a filmet mintha mi se történt volna.
Bár én azért féltem hogy ha történik valami nagyon váratlan fordulat, akkor feltépi az egyik széket és pépesre veri valakinek az arcát vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyéni arckép OFF
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A nagyja megvolt már, de van közötte 1-2, amit még nem láttam.