Új hozzászólás Aktív témák

• bodnar123
    őstag

Hát én is csak reménykedek hogy kitiltják. Azért az pc-n szívás. Mert ugye az egy dolog hogy előről kezded, de újra meg kell venned a játékot, ami persze nem sok a cheat árához képest, de ha kétszer kitiltanak, akkor az már egy idő után értelmetlenné teszi a cheatet. A gond, hogy valszeg jó EA szokás szerint szarnak az egészre. Ezért nem hogy fogynának, de szaporodnak. Tényleg dühítő, de valszeg a 80 iq-t meghaladó dolgozóik már az easports fc-n dolgoznak. És maradnak a retardáltak, akik nézik hogy milyen jól számol a számláló a wl-ben. Ez van. Amúgy nekem most a héten 3szor volt AI irányított ellenfél, mindhármat behúztam. Nehezen, egy góllal. Annyi, hogy ha megvan a vezetés akkor nem szabad elcsábulni és középen kell passzolgatni. Viszont annak a cheatnek tényleg nem tudom mi értelme. Nem játszik, nem is biztos hogy nyer, és sok idő. A láthatatlant még megértem. Ott úgy is kilépsz 2:0-nál legkésőbb. Az pörög. De ez? Amúgy az jó kérdés, hogy a prevgenben, hogyhogy nem voltak ilyen csalások. Amúgy a cheat készítője nyert az anticheatel. Sokkal többet tud elkérni érte. Ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák