Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Izéjose

tag

Ez amúgy vicc amit idén a packluck leművel minden garantált icon/hero packból a legszarabb, pickekben a legszarabb 3 bol lehet valasztani, ha nyitok is egy icont akkor a legutolso használhatatlan lap jön untrade, 84x5 bol is Casemiro meg Muller a legjobb még csak véletlenül se adjon promó lapot. Komolyan vicc hogy account és accountok között milyen a különbség ilyen téren WW playerből is egyet nyitottam ki a Herrerat kitalaljatok hogy mi jött a garantált packból ? Próbálom minden nap kiszedni a Packokat objecteket de vicc ami idén megy nyitom a packokat a fodderek jönnek gyűlnek de hogy egy nap tudok nyitni 3 Mullert (untrade mind) az már röhejes érdekes CR-ből nem nyitok egy nap 3 at. Az Objectek is olyanok hogy szembehugyoz minket az ea de a promó lapok se jobbak ugyanazokkal játszunk évről évre minden promó egy random kutyaszar. Jön majd most a centurio promó ? Bárkire rálehet húzni bármit hogy 100 alkalommal csinálta (gól,gólpassz,pályáralépés,haj stílus váltás,fetrengés, társadalmi szerepvállalás szóval bármire kapnak majd lapokat ) előre látom kik lesznek: patkány Yedder , Neymar, Dybala, Francia védők, Francia ligás játékosok hegyekben, Liverpoolos arcok dögivel és a szokásos. Mikor történik valami ami megváltoztatja az egészet.

UI.: én vagyok a legnagyobb hibás hogy évről évre játszom ezt a hulladék fost

Új hozzászólás Aktív témák