Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• |AP|

veterán

válasz bodnar123 #4381 üzenetére

nekem a WC rewardokból és a 20 tokenes swapból meglett.
    Eddig nem váltja meg a világot, sőt ment el rajta konkrétan meccs, amikor a 86. percben 5 méterről a kapusba bombázta a tiszta ziccert.
    Mondjuk hozzá kell tennem, hogy ez a WW cupban volt, ahol nálam a kezdetektől egy más játék van. Csak 10+ éves accountok jönnek szembe, olyan tudással, amivel én nem tudok mit kezdeni. Néha-néha van olyan, hogy gyengébb az ellenfél (nem nálam, hanem azoknál, akiket általában kapok), de akkor is olyan masszív kapcsolati előnyben van, hogy esélytelen vagyok. Még ritkább esetben be tudok húzni egy-egy meccset.
    Később tudtam kezdeni, mert szilveszterkor nem voltam itthon, de lehet akkor sem lenne meg a 10 win, ha az első naptól nyomom. 6-nál járok eddig, de már csak a holnapi 4 van hátra...
    Visszatérve Jairzinhora: remélem rámcáfol, de eddig felesleges volt kirakni és eladni IF Dembelét :(

Szerk: ja, és a másik: nem tudom, hogy az elb@szott WW cup miatt van-e, de iszonyat hamar elfogy a staminája. Dembelét nem kellett ennyiszer lecserélnem. A 2. félidő közepére mindig kifújt eddig, pedig ugyanazt a taktikát játszom, mint Dembelével

[ Szerkesztve ]

Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó

Új hozzászólás Aktív témák