- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Legelső 1-2napban (early accessről beszélek, nem a simáról) össze kell ütni vagy 30-40ezret. Amiben én hiszek: veszel €10nyi pontot (ezzel EA kezei között is jó helyre kerülsz egy időre)vagy bemákolsz az első pár ingyen csomagból azt rád bízom, de fontos hogy legyen az early access végére egy PL gyors high rated lapod.
Itt szegényként egy Gabriel Jesusre kell gondolni, táposabbként meg Kyle Walkerre. Ez a lap hivatalos release után 3-4 nappal fogja elérni a max árát, jézus példájaként 50ezerre->75 lett 3 nap alatt a semmire. Ebből már van egy 50%os hasznod.A továbbot nem tudom. Ezzel a preview pakkokkal egészen más piacot fogunk látni idén mint valaha, szerintem minden eddiginél hamarabb fogjuk elérni oda, hogy semminek sincs ára. De azt meg az EA nem fogja hagyni, így vagy az elején minden untrade lesz ami farmolható, vagy brutális manipuláció lesz és SBC guynak minden eddiginél ügyesebben kell majd olyan SBCket gyártani amivel ki lehet szipkázni a coint a piacról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs