- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
jaja azért is írtam idézőjelbe, korábban mintha jobban ment volna. Sajnos úgy néz ki az új lapok (Acuna, Sanchez) mellett már Gullit és Vieira nem akkora nagy szám. Nekem Zidane se adta annyira most. Nem tudom. Korábbi wl-eken inkább a 4-2-3-1 vagy 4-2-2-t nyomtam, most a 3 kp miatt 4-1-2-1-2 lehet már túl sok volt a variálás. De végülis "élmény" szempontjából jobb ezekkel játszani mert erre azért korábban ilyen formában nem volt lehetőség.
Elrivalsozgatok még párat nem akarom pont most kidobni a csapatot de semmi feszkó (
)
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mobilinternet
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Router gondok
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- LEGO klub
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Modding és elektronikai kérdések
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)