Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
jaja azért is írtam idézőjelbe, korábban mintha jobban ment volna. Sajnos úgy néz ki az új lapok (Acuna, Sanchez) mellett már Gullit és Vieira nem akkora nagy szám. Nekem Zidane se adta annyira most. Nem tudom. Korábbi wl-eken inkább a 4-2-3-1 vagy 4-2-2-t nyomtam, most a 3 kp miatt 4-1-2-1-2 lehet már túl sok volt a variálás. De végülis "élmény" szempontjából jobb ezekkel játszani mert erre azért korábban ilyen formában nem volt lehetőség.
Elrivalsozgatok még párat nem akarom pont most kidobni a csapatot de semmi feszkó (
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)