- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Pelé, R9, Cruyff, Eusebio, Cantona, Ronaldinho, summer Neymar, toty Bampé, futties Dybala, PTG Vinicius, Hazard, és még sorolhatnám, kik vannak meg a klubban
Semmi szükségem Maradonára, ahogy a felsoroltak felére sem, konkrétan Neymart és Mbappét kinyitottam 2 napja végre először, de annyira érdektelen már mindkettő, hogy másnapra el is felejtettem, és tegnap lepődtem meg hogy mit keresnek a klubban
Az ikon picket viszont pörgetem még munka közben a 85+ mellett, amíg lehet, Maldini kellene igazából egyedül a csapatba (ő is minek...), meg a top ikonok közül Maradona az egyetlen, akit nem nyitottam/raktam még ki rajta kívül, ezért mondtam csak 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Semmi szükségem Maradonára, ahogy a felsoroltak felére sem, konkrétan Neymart és Mbappét kinyitottam 2 napja végre először, de annyira érdektelen már mindkettő, hogy másnapra el is felejtettem, és tegnap lepődtem meg hogy mit keresnek a klubban