- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
hát nekem most semmit nem jelentett a "fejlesztés". Igaz most nem úgy játszottam mint szoktam, már az első 5 meccsből 3-at a gyerek játszott mind rage quit. Eddig se volt kétségem hogy az rq nem jó de most már tuti. De amúgy se volt nagy kedvem, amikor 3-0 volt már léptem ki, pedig tudom hogy onnan se lehetetlen fordítani de mi a faxnak kínlódjak amit akar az ember azt már megcsinálhatja magának. Az se jó amúgy ha menet közben variálja az ember a csapatot. Nem tudom miért valszeg nem is tudod olyankor egy játékost egyáltalán hogy kell használni.
mondjuk most rengeteg faxság volt. Nem akarom erre fogni ha valaki hát én elismerem hogy egy béna fax vagyok, de amúgy is úgy tűnt elég jók voltak az ellefelek is szóval. Meg volt egy pár aránylag jó meccs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Lexus, Toyota topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest