Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
hát nekem most semmit nem jelentett a "fejlesztés". Igaz most nem úgy játszottam mint szoktam, már az első 5 meccsből 3-at a gyerek játszott mind rage quit. Eddig se volt kétségem hogy az rq nem jó de most már tuti. De amúgy se volt nagy kedvem, amikor 3-0 volt már léptem ki, pedig tudom hogy onnan se lehetetlen fordítani de mi a faxnak kínlódjak amit akar az ember azt már megcsinálhatja magának. Az se jó amúgy ha menet közben variálja az ember a csapatot. Nem tudom miért valszeg nem is tudod olyankor egy játékost egyáltalán hogy kell használni.
mondjuk most rengeteg faxság volt. Nem akarom erre fogni ha valaki hát én elismerem hogy egy béna fax vagyok, de amúgy is úgy tűnt elég jók voltak az ellefelek is szóval. Meg volt egy pár aránylag jó meccs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs