Hirdetés
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Oké, tényleg mondja már meg nekem valaki, Messi mi az anyámra lesz toty?
Nyilván zseni meg minden, de 2020-ban egyetlen érdemleges dolgot csinált: rinyált egész nyáron hogy el akar menni a Barcától, aztán nagy duzzogva maradt, mert muszáj volt. A Barca egy rakat szar volt egész évben, Mesivel együtt. Közben pl. az Aranycipős Immobilének esélye nincs bekerülni. Oké, persze, tudom, EA, meg nyilván a toty Messiért 22836576324x több packot kinyitnak majd a barmok, mint mondjuk toty Immobiléért, de akkor is, nevetséges 
Új hozzászólás Aktív témák
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Haditechnika, harcászat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nyilván zseni meg minden, de 2020-ban egyetlen érdemleges dolgot csinált: rinyált egész nyáron hogy el akar menni a Barcától, aztán nagy duzzogva maradt, mert muszáj volt. A Barca egy rakat szar volt egész évben, Mesivel együtt. Közben pl. az Aranycipős Immobilének esélye nincs bekerülni. Oké, persze, tudom, EA, meg nyilván a toty Messiért 22836576324x több packot kinyitnak majd a barmok, mint mondjuk toty Immobiléért, de akkor is, nevetséges