- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- iPhone topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
Hetek óta nagyon keveset játszok. DR-ben div3ból vissza mentem 5be még a swap feladatok miatt, h hátha hamarabb megy. Azóta nem volt időm vissza kapaszkodni, ergo az én szintemnél gyengébb csoportban játszok. Az előbb egy olyan rare gold csapattal vert meg nagyon alázós szinten egy ellenfél ahol az egész keret nem ért annyit, mint mondjuk Rijkaard a védőim közül.
Konkrétan letarolt. Lefutott, feltaszított, minden passzomba bele piszkált, leszedett a pályáról. Ha órákon át játszottunk volna se tudtam volna megszorongatni. Ilyenkor felmerül bennem a kérdés, h akkor mi a gyíknak vágyakozunk mi jobb lapokra?! Amikor egy gold Jesus, Zaha párossal elpusztította a kb 1,5 millió értékű védelmi vonalamat. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Bittorrent topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Konkrétan letarolt. Lefutott, feltaszított, minden passzomba bele piszkált, leszedett a pályáról. Ha órákon át játszottunk volna se tudtam volna megszorongatni. Ilyenkor felmerül bennem a kérdés, h akkor mi a gyíknak vágyakozunk mi jobb lapokra?! Amikor egy gold Jesus, Zaha párossal elpusztította a kb 1,5 millió értékű védelmi vonalamat.