Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz
Meghivott
üzenetére
Nekem még sosem volt ezzel gondom. Beállítottam két eltérő mezt, és eddig úgy adta ahogy kell.
Más: pénteken hirtelen felindulásból így döntöttem, hogy az elég jó LaLiga-s csapatot felszámolom, és kipróbálok egy másik összeàllítàst. Francia csapatot gondoltam , lássuk mit tud Mbappe és Neymar. Hát számomra csalódás lett. Mbappe csak papíron gyors , Messi után kimondottan lassúnak tűnik , pedig elvileg gyorsabb. Lehet azért nem vált be, mert azért én még nem vagyok olyan szinten , hogy labdazsonglőrködéssel átvigyem a labdát egy emberrel az egész védelmen. Ben Yedder és Depay tisztességesen tette a dolgát , de a "nagyàgyúk" számomra csalódást okoztak. A Messi & Felix páros hatékonyabb volt. Meg valahogy nem élveztem annyira a játékot , mint az előző csapatommal.
Szerencse, hogy gyakorlatilag egy az egyben vissza tudtam vásárolni a régi összeàllîtàst , két nap alatt nem borult fel annyira a piac.
Messi kiugratàsa továbbra is hatékony , és valahogy az egész LaLiga-s csapat jobbnak tűnik összességében.Hétvégén lejàtszottam életem első WL-jét , Silver1-ben végeztem. Tudom siralmas , de ennyire futotta (csak idén kezdtem a focit) .Hát asszem maradok a DR-nàl. Nem begyere , hogy Div1-es pro-k hülyére vernek, kapok 6-8 gólt, és ráadásul az összes gólörömöt végignézetik velem . DIV-ben legalább magamhoz való ellenfelet dob. Főleg így , hogy a WL beleszámít a meccseken, ez elég kibaxàs. Nem tudom mire vélni az EA miért vette ilyen karcsúra a figuràt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Napelem
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Yettel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ASUS ROG ZEPHYRUS G16 (MAGYAR SZÁMLA/GARANCIA)
- Asus ProArt PZ13 HT5306QA 2-in-1 13.3" 3K OLED érintő Snapdragon X Plus 16GB 1TB gar
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest