Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szjoci27

tag

Már most látom, hogy ez a hétvége borzalmas lesz...eljátszottam néhány div rivals meccset. Már már szánalmas módon tolja a németeket a játék (és nagyon sok a német ellenfél). Gabriel Jesus minden beadást el tud fejeleni, a védők lepattognak róla... Volt, hogy 3-szor leszereltem, de tovább viszi. A hülye gyerek meg örül magának, hogy milyen jól jatszik. Egy meccset letoltam Wl-ben, 4-3-ra kaptam ki úgy, hogy sterling kettőt fejelt... Látom, hogy mit fog csinálni, zárnám a passzsávot, de a védő vagy nem megy oda vagy elengedi a labdát. Mégis mit lehet akkor csinalni.. Vicc. Persze ő kb a kotrollert is letehetné a kezéből, mert a védői úgy is szerelnem irreális módokon.
    Az autoblokkról nem is beszélve. Ez is csak arra lett kitalálva, hogy a gameplay még inkább tudja tolni valamelyik oldalt.

Megint sikerült felbaszni magam, de nem a vereséggel van a gond, hanem hogy a géptől kapok ki, nem az ellenféltől. Plusz még ezek a játékosok el is hiszik, hogy jók és nyomják a másikat lenéző gólörömöket..

Új hozzászólás Aktív témák