Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
Én Bolyt egyből kukáznám, Tomorit tenném be. Ha őszinte akarok lenni Zouma nálam mindig szar volt, ellenem viszont egy isten. Ha jó, tartsd meg, egy Aké viszont OP nálam
James pad, Gini jobb helyette, vagy Laca / Calwert Lewin CAM-ba alakítva. Digne nem tudom milyen, nem is hiszem, hogy láttam volna valaha idén a játékban, ha nem jó, akkor egy Tellest ajánlanék helyette. Ingame szerintem Rashfordot használnám csatárnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Xbox One 500GB hibátlan állapotban
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

James pad, Gini jobb helyette, vagy Laca / Calwert Lewin CAM-ba alakítva. Digne nem tudom milyen, nem is hiszem, hogy láttam volna valaha idén a játékban, ha nem jó, akkor egy Tellest ajánlanék helyette. Ingame szerintem Rashfordot használnám csatárnak.