Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Egyszerűen nevetséges a játék. 9-0-ba álltam gondoltam mi baj lehet.
10. meccs: 3-2 lett a vége. A 3. gólja úgy lett hogy Gomez átrúg Capita lábán és bemegy.
11. meccs: 4-1-re vezet a gyerek úgy hogy 3 kapufám volt. Feljövök 4-4-re erre a 88. percben Florenzi egy sima oldalpassz helyett fogja megfordul és beindítja Felixet aki nyilván belövi.
12. meccset nyertem.
13. meccs: Sima 3-0 ide 15 lövéssel. A gyerek full pressure 65.ben. Innentől kezdve a játékosaim megálltak leszartak minden taktikát. Passzolni nem tudtak 3-3 80.perc. Oké leszarom... Megint dominálok Vinicius a 97es ugye 3 méterről kétszer se tud gólt lőni de Dembele is üres kapura ballal majdnem bedobásra lőtt ziccerben. 93. perc gold Mbappe ellöki Thiago Silvát gól
Ez a legszánalmasabb ebben a szar játékban, hogy ide nem kell skill. Egész évben szenvedek hogy megtanuljak védekezni meg cselezni utána meg azt látom, hogy Jürgen meg Giorgio AI-ban védekezik és rá sem vált a védőkre. Ha rávált is csak csúszkál mert mást nem tud.
Ha én nem váltok rá ott áll az a nyomorult bármekkora Ikon vagy lap is.
És valamelyik veréb még képes rámírni, hogy elite szinten cselezel csak védekezni kéne megtanuljak. Igen. Azt, hogy védekezzem le, hogy TOTS CR ballal 25ről kétszer kilövi a hosszút? Ott állok előtte de a védőm nem blockol. Nekem a lövésemre 6 ember ugrik blokkolni a világ minden pontjáról .Ha meg nincs előttem senki akkor vagy mellé lövik vagy olyan hullagyenge lövéseket ereszt meg amit megfog a kapus
Jó volt 2 hétig nem wlzni. Most megint nem fogok úgy 2 hónapig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- Gamer PC RTX 3060, Intel Core i3-12100F
- Razer Kraken V3 pro wireless headset
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti Trinity OC
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest