- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Netfone
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Egyszerűen nevetséges a játék. 9-0-ba álltam gondoltam mi baj lehet.
10. meccs: 3-2 lett a vége. A 3. gólja úgy lett hogy Gomez átrúg Capita lábán és bemegy.
11. meccs: 4-1-re vezet a gyerek úgy hogy 3 kapufám volt. Feljövök 4-4-re erre a 88. percben Florenzi egy sima oldalpassz helyett fogja megfordul és beindítja Felixet aki nyilván belövi.
12. meccset nyertem.
13. meccs: Sima 3-0 ide 15 lövéssel. A gyerek full pressure 65.ben. Innentől kezdve a játékosaim megálltak leszartak minden taktikát. Passzolni nem tudtak 3-3 80.perc. Oké leszarom... Megint dominálok Vinicius a 97es ugye 3 méterről kétszer se tud gólt lőni de Dembele is üres kapura ballal majdnem bedobásra lőtt ziccerben. 93. perc gold Mbappe ellöki Thiago Silvát gól
Ez a legszánalmasabb ebben a szar játékban, hogy ide nem kell skill. Egész évben szenvedek hogy megtanuljak védekezni meg cselezni utána meg azt látom, hogy Jürgen meg Giorgio AI-ban védekezik és rá sem vált a védőkre. Ha rávált is csak csúszkál mert mást nem tud.
Ha én nem váltok rá ott áll az a nyomorult bármekkora Ikon vagy lap is.
És valamelyik veréb még képes rámírni, hogy elite szinten cselezel csak védekezni kéne megtanuljak. Igen. Azt, hogy védekezzem le, hogy TOTS CR ballal 25ről kétszer kilövi a hosszút? Ott állok előtte de a védőm nem blockol. Nekem a lövésemre 6 ember ugrik blokkolni a világ minden pontjáról .Ha meg nincs előttem senki akkor vagy mellé lövik vagy olyan hullagyenge lövéseket ereszt meg amit megfog a kapus
Jó volt 2 hétig nem wlzni. Most megint nem fogok úgy 2 hónapig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Raspberry Pi
- Crimson Desert
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem panaszkodhat a sebességére a Team Group legújabb, PCI Express 5.0-s SSD-je
- Vatera, Teszvesz topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- 3TB Seagate Barracuda 3,5-es HDD-k
- Ryzen 7 5800X / AIO / NITRO+ RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Lenovo Thinkpad L13 G4 i5-1335u 16 GB 256 GB NVMe 13.3" érintős laptop
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Amazfit Active okosóra
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest