- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Péntek letudtam 6 győzelmet a tokenhez. Szombat off. Vasárnap off este 7ig. Akkor nyertem 6/6-ot, gyakorlatilag a TOTS Kimmichem megtáltosodott hogy van SBC lapja is, simán hozott 2-3 gólos meccseket 3-5-2 CMként.
(nekemnemondjasenkihogynincsittbeletúrkálásajátékba!!! 175 meccse van ebben a formációban, ezen a poszton, 26 góllal áll a lap, több mint 10et lőttem vele ezen a hétvégén, elképesztően jól mozog és minden labdát megszűr középpályán)12 Win, de nem terveztem többet...gyerek felkeltett 4.20kor, lementem nappaliba, nincs lehúzva redőny, nem tudtam visszaaludni. Reggel 6ra meglett a 17 win, pörögtek az események. Még ilyen stresszmentes WL-em nem volt.
10-16os rewardok viccek voltak, 89es Marcos Llorente volt a legjobb a 7 pickből.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AliExpress tapasztalatok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Microsoft Edge
- Gran Turismo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest