- Magisk
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
nem az én kommentem, futbinről van, de hátha valakinek hasznos lehet:
"Pro tip: The ultimate TOTS guaranteed sbc was an 89 rated squad with 70 chem last year. With how low the market is right now, It would be wise to setup a team ahead of time before prices explode. The formation last year was 4-4-3(4) and 4-4-2 in 2019 so having wingers is a safe bet. Oblak Potm is very good fodder as a 94 rated card so I suggest you do it ASAP!!
Just trying to help the community out!! "Most amúgy valóban lent vannak az árak és valószínűleg ez el fog szabadulni ultimate TOTS alatt, de én azért óvatosan költekezek, valahogy össze kellene kuporgatnom 3M coint, hogy meglehessen TOTS Messi.
Vadászok az eladható csomagokra, rivalsból is azt veszem ki, meg draftolgatok, hátha esik be pár eladható drága lap, meglátjuk.
Apropó draft: az első meccseket általában simán nyerem, több góllal, de a második meccsre akkora a szintugrás, hogy legtöbbször teljesen esélytelen vagyok (div4-div5 körül mozgok, WL-ben 14-16 win az átlag). Csak szerencsétlen matchmaking volt (többször is), vagy tényleg ennyire bedurvul már a második meccstől egy online draft? Három győzelemig még sosem jutottam, a kettő is ritkán van meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest