- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
nem az én kommentem, futbinről van, de hátha valakinek hasznos lehet:
"Pro tip: The ultimate TOTS guaranteed sbc was an 89 rated squad with 70 chem last year. With how low the market is right now, It would be wise to setup a team ahead of time before prices explode. The formation last year was 4-4-3(4) and 4-4-2 in 2019 so having wingers is a safe bet. Oblak Potm is very good fodder as a 94 rated card so I suggest you do it ASAP!!
Just trying to help the community out!! "Most amúgy valóban lent vannak az árak és valószínűleg ez el fog szabadulni ultimate TOTS alatt, de én azért óvatosan költekezek, valahogy össze kellene kuporgatnom 3M coint, hogy meglehessen TOTS Messi.
Vadászok az eladható csomagokra, rivalsból is azt veszem ki, meg draftolgatok, hátha esik be pár eladható drága lap, meglátjuk.
Apropó draft: az első meccseket általában simán nyerem, több góllal, de a második meccsre akkora a szintugrás, hogy legtöbbször teljesen esélytelen vagyok (div4-div5 körül mozgok, WL-ben 14-16 win az átlag). Csak szerencsétlen matchmaking volt (többször is), vagy tényleg ennyire bedurvul már a második meccstől egy online draft? Három győzelemig még sosem jutottam, a kettő is ritkán van meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest