- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- És mi marad a Honor 600 bemutatójára?
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jön az új EarFun Clip 2, van is hozzá 30% kedvezmény
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
nem az én kommentem, futbinről van, de hátha valakinek hasznos lehet:
"Pro tip: The ultimate TOTS guaranteed sbc was an 89 rated squad with 70 chem last year. With how low the market is right now, It would be wise to setup a team ahead of time before prices explode. The formation last year was 4-4-3(4) and 4-4-2 in 2019 so having wingers is a safe bet. Oblak Potm is very good fodder as a 94 rated card so I suggest you do it ASAP!!
Just trying to help the community out!! "Most amúgy valóban lent vannak az árak és valószínűleg ez el fog szabadulni ultimate TOTS alatt, de én azért óvatosan költekezek, valahogy össze kellene kuporgatnom 3M coint, hogy meglehessen TOTS Messi.
Vadászok az eladható csomagokra, rivalsból is azt veszem ki, meg draftolgatok, hátha esik be pár eladható drága lap, meglátjuk.
Apropó draft: az első meccseket általában simán nyerem, több góllal, de a második meccsre akkora a szintugrás, hogy legtöbbször teljesen esélytelen vagyok (div4-div5 körül mozgok, WL-ben 14-16 win az átlag). Csak szerencsétlen matchmaking volt (többször is), vagy tényleg ennyire bedurvul már a második meccstől egy online draft? Három győzelemig még sosem jutottam, a kettő is ritkán van meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Arch Linux
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- További aktív témák...
- Revel Performa3 5.1 szett + Primare SPA23
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Új Dobozos Dell Latitude 3450 Laptop 14" -40% i7-1355U 16GB/256GB SSD NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- DDR5 Gamer PC - i5 14400f, RTX 3070 Ti, 1 TB SSD, Z 790-S Wifi
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest