- Yettel topik
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
[link] pár napat alatt ezt sikerült összakalapálni. Gyakorlatilag minden komolyabb fodder belement a cb rb sbc-be de szerintem ez nem volt rossz ötlet végülis nem hiszem hogy az olasz vagy francia ligából jönnének ezeknél jobbak szóval ez tök mindegy. Csinálom a Roussiliont, de ehhez a finesshez annyira suta vagyok egyáltalán nem áll valamiért a kezemre. Megvan a cross, 1 win meg 2 assziszt meg két gól kell de még 11 finess. Ha mindegyik meccset végig kell játszani agyfaxt kapok lehet inkább gold Mendy 6k.ért.
A bundes tots támadóktól viszont nem vagyok elájulva. Azt leszámítva hogy bárki jól jönne, de nincs olyan "meta" akire esély is lenne, nyilván nem fogok egy Lewat de még Haalandot se nyitni.
A 85-ös pikcet nem tudom megcsinálni, bár Hummels mehetne bele. De a kérdés szerintetek érdemes még a maradék foddert ezekbe a bundes uprgradekbe rakni vagy sem. A 81-87 pick az xar, max sbc foddert craftolni jó. a 81+ nem tudom milyen eséllyel ad 82-nél nagyobbat.
Vag várjam meg már a Ligue1-et végülis Ben Yeddert tudom linkelni
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tesla topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motoros topic
- iPad topik
- További aktív témák...
- M2 -es MacBook Air - 8GB / 256SSD
- Endorfy Full moduláris 750w ATX táp Gold
- XFX Mercury AMD Radeon RX 9070 XT Gaming Edition - 3 év gari
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM + 1TB SSD WIN 11 Pro magyar garancia 2028.10.27.-ig
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest