Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor 50 - apám nevében
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
[link] pár napat alatt ezt sikerült összakalapálni. Gyakorlatilag minden komolyabb fodder belement a cb rb sbc-be de szerintem ez nem volt rossz ötlet végülis nem hiszem hogy az olasz vagy francia ligából jönnének ezeknél jobbak szóval ez tök mindegy. Csinálom a Roussiliont, de ehhez a finesshez annyira suta vagyok egyáltalán nem áll valamiért a kezemre. Megvan a cross, 1 win meg 2 assziszt meg két gól kell de még 11 finess. Ha mindegyik meccset végig kell játszani agyfaxt kapok lehet inkább gold Mendy 6k.ért.
A bundes tots támadóktól viszont nem vagyok elájulva. Azt leszámítva hogy bárki jól jönne, de nincs olyan "meta" akire esély is lenne, nyilván nem fogok egy Lewat de még Haalandot se nyitni.
A 85-ös pikcet nem tudom megcsinálni, bár Hummels mehetne bele. De a kérdés szerintetek érdemes még a maradék foddert ezekbe a bundes uprgradekbe rakni vagy sem. A 81-87 pick az xar, max sbc foddert craftolni jó. a 81+ nem tudom milyen eséllyel ad 82-nél nagyobbat.
Vag várjam meg már a Ligue1-et végülis Ben Yeddert tudom linkelni
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- ASUS routerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gamer PC
- SAMSUNG Galaxy Watch 4 Classic 46mm - Ezüst - LTE - BluTooth - WiFi - GPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest