- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Abszolút kiszámítható az egész. Mármint nem a játékmenet, hanem az eredmények, mert az már akkor el van döntve, amikor összesorsolnak az ellenféllel
Egyszer 4-et nyerek zsinórban, és már a meccs 5. másodpercében tudom, hogy ez meglesz, de persze a zsinórban 4 win piros riasztást küld Kanadába, és rögtön jön 2 olyan meccs, ahol akkor sem nyerhetek, ha az ellenfél az 50. percben kigumizza a kontrollert. Néhány szarabb meccs után engem húz szarrá az EA, pár jó meccs után meg gusztustalanul tolni kezdi az ellenfelet. A tökéletes példa, hogy volt egy csávó, akivel tegnap és ma is összekerültem, tegnap a félidőben 3-0 ide 8-0-s lövéssel, 60 körüli labdabirtoklással, meg is vertem simán. Ma az egész meccsen egyszer sem volt kb. 3 jó passzom egymás után, mert azonnal hibáztak az embereim vagy letoltak a pályáról az övéi, 16-7 lett asszem a lövés oda, és 7-3-ra megvert tükörsimán. Ugyanaz a gyerek, ugyanazzal a csapattal, akit tegnap még én oktattam
Előre eldöntött fos az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Objektívek topikja
- Arc Raiders
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kuponkunyeráló
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyszer 4-et nyerek zsinórban, és már a meccs 5. másodpercében tudom, hogy ez meglesz, de persze a zsinórban 4 win piros riasztást küld Kanadába, és rögtön jön 2 olyan meccs, ahol akkor sem nyerhetek, ha az ellenfél az 50. percben kigumizza a kontrollert. Néhány szarabb meccs után engem húz szarrá az EA, pár jó meccs után meg gusztustalanul tolni kezdi az ellenfelet. A tökéletes példa, hogy volt egy csávó, akivel tegnap és ma is összekerültem, tegnap a félidőben 3-0 ide 8-0-s lövéssel, 60 körüli labdabirtoklással, meg is vertem simán. Ma az egész meccsen egyszer sem volt kb. 3 jó passzom egymás után, mert azonnal hibáztak az embereim vagy letoltak a pályáról az övéi, 16-7 lett asszem a lövés oda, és 7-3-ra megvert tükörsimán. Ugyanaz a gyerek, ugyanazzal a csapattal, akit tegnap még én oktattam
Előre eldöntött fos az egész.