Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

válasz #04441088 #15226 üzenetére

Nem azt mondtam, hogy nincs hátránya hanem, hogy nagyon könnyű jó csapatot építeni a játék ezen szakaszán. 19ben kezdtem ut-zni előtte a 14-el játszottam én is még xbox360-n karrier módot meg max néha haverokkal kick offot. 19ben 1 hónap játék után wlben 8-11 win már megvolt pedig akkor sem az elejétől toltam hanem 2-3 hónappal lemaradva. Akkor még nem volt icon swap meg coin jutalom divizó lépésért :D
    Idén piszkosul megkönnyítették a dolgát a kezdőknek főleg ezekkel a live fut friendlykkel. Na meg 50 gólért rare players,100 gólért ilyen pack,500 gólért olyan pack. Egy kezdőnek csak annyi dolga van, hogy promo idején nyissa ki.

Ez a 8-10 milliós csapat dolog meg néha egyébként már unalmas.. :D Messi 115k-ban megy most psen. Mbappe mennyi? 300k? Azok a 8-10 millás csapatok kikből állnak rajtuk kivül, hogy ennyi az értékük? Nekem nincs rossz keretem de ígyis 3.9 millát ér a full kezdőm. Arról nem beszélve ha valaki "8-10 millás" kerettel div10ben van az valószínűleg sokkal rosszabb játékos mint mondjuk te mert sokkal jobb csapattal ott van :R

Az a része, hogy felidegesít a játék és emiatt törlöd a csapatod meg megint nem tudom megérteni. Akkor töröld le a játékot és ha lenyugszol később nem kell 0-ról kezdeni :D Ezt úgy mondod mintha annyira általános lenne, hogy mindenki törölgeti a csapatát. :R

Új hozzászólás Aktív témák