Hirdetés
- Kiderültek az Oppo Pad 5 Pro és Pad Mini főbb adatai
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Ja, asszem a szöglet fejes se számít, amikor beadásos gólt kér. De azért zárójelbe megemlíthetnék...
Amúgy amikor gólt lősz az ellennek és csak hosszabb várakozás után végzi el a középkezdést, akkor meg van fogva, igaz?
Én meg ezt figyeltem meg a gyerekek tifóin kívül, hogy utána össze-vissza csúszkálnak, eladják a labdát, sokkal idegesebben játszanak. Gondolom nem a két gombnyomásnyi időbe kerülő taktikai módosítás kerül nekik 10 másodpercbe. Este jobban szeretek játszani, akkor valahogy több a normális ellenfél, és nem idegesítő kisgyerek módjára játszanak. Bár néha de.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én meg ezt figyeltem meg a gyerekek tifóin kívül, hogy utána össze-vissza csúszkálnak, eladják a labdát, sokkal idegesebben játszanak. Gondolom nem a két gombnyomásnyi időbe kerülő taktikai módosítás kerül nekik 10 másodpercbe. Este jobban szeretek játszani, akkor valahogy több a normális ellenfél, és nem idegesítő kisgyerek módjára játszanak. Bár néha de.