- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Sinya_24
üzenetére
Szoktak ajándékok lenni ha nézed a streamjüket (pl. swap token meg csomagok/spec lapok), de semmit nem ér ha szarrá spameled a chatet. Ezt vmi hülye kitalálta azt azóta ez megy, plusz sztem amit most nyomatnak az vmi kód ami a web appos bugra utalhat amikor bebugolt és voltak akik tudtak játékost addolni meg transfer bant tenni meg ilyenek
Nem szabad nagy streameknél chatet olvasni, nincs értelme.Egyébként sztem rájöttem mi lehet mostanában a baj. Vszinű a netem minősége vagy a szerverek teljesítménye csökkenhetett picit és pont ezen múlhat, hogy az 50/50 meccseimet már nem tudom behúzni. Idén pedig pont sikerült annyit fejlődnöm (részben az új kontroller miatt, ne tudjátok meg milyen volt az a tavalyi...), hogy az ilyen 50/50eket nagyobb részben nyertem már meg, mint veszítettem el. Ez most visszaállni látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem szabad nagy streameknél chatet olvasni, nincs értelme.