Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sinya_24

kezdő

válasz bubuska10 #14252 üzenetére

Én ma az MLS lapokat próbáltam kiszedni. Valószínűleg azért is van ez,mert elég gyenge a csapat,amit összekukáztam(Matuidi a legjobb lapom) és úgy vannak vele az emberek, hogy még 2 gólról is visszahozzák simán. Ezért ellenem kb 2 ember lépett ma ki, az összes többi izzad inkább. Volt egy srác, 3-0-ra mentem a félidőben, de csak nyomta. Persze lehet csak valami gól kellett neki, de volt 6-5-ös meccsem is, ott is volt már 2 gólos különbség a javamra.

Nekem pl nem is a "nem kilépős" emberekkel van bajom,mert most ha nyomni akarja 2-3 gól hátrányból hát csinálja,annyira nem sietek sehova, de aki 30-40 percnél mikor ziccerben vagyok alt+f4-et nyom,azt nem tudom hova tenni. Bundes swapnál is csomó ilyet tapasztaltam(magyarok is voltak közöttük bőven) meg ma is volt pár hasonló. Ha adnának objectivet patkánykodásra sok embernek farmolni sem kellene :D

Amúgy fentebb jól írta valaki,vagy ki kell lépni hamar (de nem az ellenfél ziccerénél), vagy csak simán tojni az egészre,és majd egyszer úgy is meglesz a küldi. Ilyen emberek meg amúgy az élet minden területén vannak,és lesznek is,nem csak a játékban. Ha neki se jó,legalább neked se legyen.

Új hozzászólás Aktív témák