Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 17 - alap
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinya_24
kezdő
válasz
bubuska10
üzenetére
Én ma az MLS lapokat próbáltam kiszedni. Valószínűleg azért is van ez,mert elég gyenge a csapat,amit összekukáztam(Matuidi a legjobb lapom) és úgy vannak vele az emberek, hogy még 2 gólról is visszahozzák simán. Ezért ellenem kb 2 ember lépett ma ki, az összes többi izzad inkább. Volt egy srác, 3-0-ra mentem a félidőben, de csak nyomta. Persze lehet csak valami gól kellett neki, de volt 6-5-ös meccsem is, ott is volt már 2 gólos különbség a javamra.
Nekem pl nem is a "nem kilépős" emberekkel van bajom,mert most ha nyomni akarja 2-3 gól hátrányból hát csinálja,annyira nem sietek sehova, de aki 30-40 percnél mikor ziccerben vagyok alt+f4-et nyom,azt nem tudom hova tenni. Bundes swapnál is csomó ilyet tapasztaltam(magyarok is voltak közöttük bőven) meg ma is volt pár hasonló. Ha adnának objectivet patkánykodásra sok embernek farmolni sem kellene

Amúgy fentebb jól írta valaki,vagy ki kell lépni hamar (de nem az ellenfél ziccerénél), vagy csak simán tojni az egészre,és majd egyszer úgy is meglesz a küldi. Ilyen emberek meg amúgy az élet minden területén vannak,és lesznek is,nem csak a játékban. Ha neki se jó,legalább neked se legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest