- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Játszi könnyedséggel szoktam ezeket kijátszani. Annyi a különbség, hogy vagy a szerver van 0-n vagy a netem. A netemre tippelek mert most vidéken vagyok telekommal(érdekes módon ez sokkal stabilabb volt mint az albérletes digi). Sose okozott gondot kijátszani ezt.
Védekezni iszonyat jól tudtam múlt héten is azért kezdtem 14-2-ben meg igazából most egy meccsen a profi gyerek ellen is nem hiába lett 0-0.
A többi meccsen gomb nyomás nélkül kilépkednek a védőim(ez a legidegesítőbb),a támadóim folyamat keresztbe kocognak,mindenkim ellökik holott Atal és Reus is kifejezetten erős fizikailag amit a jó meccseken bizonyítanak is.Az összes ellenfelem 2 csatárral áll fel és annyit csinál, hogy háromszögezik velük
Ebből sosem kapok gólt mert roppant egyszerű levédekezni. Na most képtelen vagyok levédeni mert akiről leváltok az a védő elkezd hülyeségeket csinálni 
10-2-ről 10-10-ben állok
Hetek óta 13-3,14-2,15-1 meg hasonlókban kezdek. Reális eredmény
Renato egyébként fullos középpályás ha valakit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ebből sosem kapok gólt mert roppant egyszerű levédekezni. Na most képtelen vagyok levédeni mert akiről leváltok az a védő elkezd hülyeségeket csinálni
Hetek óta 13-3,14-2,15-1 meg hasonlókban kezdek. Reális eredmény